Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARTISTRY™

Pametan serum za smanjenje pora za mekšu kožu i profinjeniji izgled

ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE
Foto: ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE
1/2
04.09.2014.
u 15:17

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE intenzivno sredstvo za revitalizaciju kože možete lako uklopiti u svoj dnevni režim za njegu kože. Koristite ga dva puta dnevno, ujutro i navečer, nakon čišćenja i toniranja vaše kože.

Kašmir, svila, saten i baršun – pravi luksuz ovih tkanina je u jedinstvenom spoju savršenog izgleda i teksture. Isto vrijedi i za kožu.

Žene žele kožu koja je glatka na dodir i koja jednako tako savršeno izgleda. Ipak, godine uzimaju svoj danak i tekstura kože može početi izgledati beživotno i grubo, a pore veće. Bez posjete dermatologu ili kozmetičaru obnova teksture kože bila je nemoguća. Sve dosad.

AMWAY predstavlja ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE intenzivno sredstvo za revitalizaciju uz čiju pomoć iz udobnosti svog doma u trenu dobivate glatku i meku kožu, trenutačan WOW optički efekt i trenutačno zadovoljstvo. ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE intenzivno sredstvo za revitalizaciju odmah pruža nevjerojatan izgled kože koji se može osjetiti i vidjeti čak nakon prve uporabe. Koža odmah izgleda očišćeno, zaglađeno, omekšano, a lice dobiva mladenački izgled bez pora.

Foto: ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE

Nevjerojatne rezultate postiže kompleks za smanjivanje pora, koncentrirana mješavina optičkih difuzora i biljaka, ali i vrlo učinkoviti sastojci osmišljeni za pet čimbenika koji trenutačno utječu na teksturu kože i pojavu vidljivih pora:

  • optički difuzori – matiraju i zaglađuju površinu kože što koži daje mekši izgled
  • patentirani*** zobeni ekstrakt i javorov sirup uklanjaju odumrle stanice s površine kože, odčepljuju pore i zaglađuju grubu kožu.
  • ekstrakt sjemenki leće – ekstrakt bogat antioksidansima sprečava nastajanje šupljina u ovojnici pore kako bi se smanjio nastanak pora.
  • ekstrakt Java čaja – pomaže spriječiti prekomjernu proizvodnju masnoće, djelujući sve do srži pora
  • ekstrakt zvjezdastog voća – jača vanjsku strukturu pora kako bi se smanjila opuštenost i vidljivo zateže pore što daje ujednačenu teksturu kože.

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE intenzivno sredstvo za revitalizaciju kože možete lako uklopiti u svoj dnevni režim za njegu kože. Koristite ga dva puta dnevno, ujutro i navečer, nakon čišćenja i toniranja vaše kože.

Nakon jutarnje njege s ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE intenzivnim sredstvom za revitalizaciju kože trebate nanijeti ARTISTRY kremu za sunčanje ili puder sa ZF15 ili višim faktorom zaštite.

Preporučena je cijena 509,63 kn

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE intenzivno sredstvo za revitalizaciju kao i ostale proizvode tvrtke Amway, moguće je nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite http://www.amway.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije