Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo..

Ovo bi mnoge moglo zanimati: Evo koja je razlika između muškog i ženskog orgazma!

Shutterstock
20.07.2023.
u 20:48

Muškarci nemaju velikih problema s postizanjem orgazma. Međutim, jeste li se ikada pitali kako se osjećaju za vrijeme orgazma i koje su razlike od ženskog vrhunca?

Iako orgazam ne bi trebao uvijek biti i ne mora biti cilj seksualne intimnosti između partnera, realnost je da većina nas želi doći do njega - jako i često. Ipak, ne doživljavaju svi orgazme na isti način. Iako nešto od toga ima veze s našim vlastitim željama, seksualnošću, potrebama i željama, to također može imati veze s našom anatomijom i spolom, piše news24

Muškarci nemaju velikih problema s postizanjem orgazma. Međutim, jeste li se ikada pitali kako se osjećaju za vrijeme orgazma i koje su razlike od ženskog vrhunca? Evo odgovora. 

VEZANI ČLANCI:

Muški orgazam je kratak: Za sve koji još ne znaju, orgazam kod žena može trajati do 30 sekundi. Muškarci nisu blagoslovljeni tolikim trajanjem – njihov vrhunac traje od tri do najviše 12 sekundi.

Muški orgazam je jednokratan: Dok žene mogu doživjeti više orgazama jedan za drugim, kod muškaraca je pravilo – jednom. A za ponovno punjenje potrebno je najčešće malo pričekati…

Muški orgazam je manje intenzivan: U mozgu se za vrijeme orgazma i kod žena i kod muškaraca odvijaju jednaki procesi, odnosno aktiviraju se hormoni sreće. Intenzitet muškog i ženskog vrhunca zapravo je jednak – osim što ženski traje dulje vremena, pa je jednostavno zbog toga i intenzivniji.

Muški orgazam je jednostavniji za postići: Jedini nedostatak ženskog vrhunca jest da ga rjeđe doživimo. Naime, žene teže za vrijeme seksa dožive orgazam, dok njihov partner gotovo uvijek.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Ključne riječi

Komentara 1

GA
Galapa
23:02 20.07.2023.

Znači da mjenjači spola kad odsjeku pimpač imaju duže orgazme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije