Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema kraja

Ovisnica o plastičnim operacijama: Želi imati najveće grudi na svijetu i izgledati kao Barbie

Instagram
10.07.2019.
u 13:38

Žena je potrošila više od 100 000 funti, odnosno 820 000 kuna na plastične operacije cijelog tijela kako bi izgledala kao Barbika, a kaže kako ovome nije kraj.

Konstantia Dimola ima 40 godina i ovisnica je o plastičnim operacijama. Dolazi iz Amsterdama i želi imati najveće grudi na svijetu i izgledati poput Barbike.

Ovaj model napravit će sve da promijeni svoj izgled. Tako je do sada imala pet operacija grudi, liposukciju "debelog" zgloba, operirala je nos, podigla kapke, ima i filere u usnicama koje stavlja svaki mjesec, a također je podigla obraze. Sve kako bi izgledala kao lutka.

Nemaju svi razumijevanja za njezine operacije pa se često na ulici susreće s negativnim komentarima. Mnogi je zovu "čudovište", "životinja iz Zoološkog vrta", ali to je ne smeta previše. Konstantia je siguna što želi i ne misli posustati u svojem naumu.

Foto: Instagram Asos

Sve je počelo kada je imala samo pet godina i kada je gledajući svoju Barbie lutkicu htjela jednog dana izgledati poput nje. "Volim njezine savršene obline i kako izgleda atraktivno. Ljudi su me posljednjih nekoliko godina prozivali na ulici, ali ja volim svoje tijelo i to je jedino važno. Nikada neću prestati s plastičnim operacijama. Sav moj novac trošim na to i apsolutno se isplati", rekla je za The Sun.

"Znam da se ne sviđa svima moj izgled, ali iskreno, nije me briga. Ne radim ovo za nikoga, osim za sebe. To me usrećuje i jedva čekam vidjeti konačan rezultat", izjavila je Konstantia.

Foto: Instagram Asos

Novce za operacije skuplja od svoje 22. godine, kada je prvi puta stala pod nož, a najponosnija je na svoje velike grudi.

U lipnju 2016. godine otvorila je Instagram i Twitter profil, a u samo tjedan dana dobila je 5 000 pratitelja iz cijelog svijeta. 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
monstrum
20:27 10.07.2019.

Ceca??

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
21:11 10.07.2019.

daj si odmah i plastični mozak ugradit

Avatar VinkoL
VinkoL
13:46 10.07.2019.

Članak za Pulitzerovu nagradu. Ko i 90 % njih na ovom vrhunskom portalu iz regiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije