Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovaj vikend idemo u Arena Centar!

PR arena (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
12.09.2012.
u 10:46

U 21:00 u Arena Centru ispred kafića Metropolitan rezident komičari Comedy Cluba "Studio Smijeha" održat će stand up komediju za sve prisutne.

Uz novu besplatnu igraonicu za klince i prekrasne jesenske kolekcije, Arena Centar vas ovaj vikend poziva i na radionicu pinjata, tradicionalne meksičke igre, te na odličan nastup komičara iz „Studia smijeha“! Ususret senzacionalnom koncertu kvarteta IL DIVO, Arena Centar poziva dame da se uz šoping s popustima uljepšaju za koncertnu noć!

Ove subote, 15.9. u 17:00 počinje radionica izrade pinjata na trgu Dalmacija! Upoznajte se sa ovom meksičkom tradicijom. Naučite kako izraditi pinjatu i priuštite svojoj djeci radost razbijanja pinjate, a usput sudjelujte u tomboli pinjata, meksičkom bingu pod nazivom „Loteria“ i radionici izrade dekoracija u meksičkom stilu.

U 21:00 u Arena Centru ispred kafića Metropolitan rezident komičari Comedy Cluba "Studio Smijeha" održat će stand up komediju za sve prisutne. Ulaz je besplatan, a do suza će Vas nasmijati i zabaviti Marina Orsag i Goran Vugrinec.

Najpoznatiji (i najšarmantniji) svjetski klasični kvartet IL DIVO zapjevat će sljedeći tjedan, 17.rujna 2012. u Areni Zagreb! Ususret senzacionalnom koncertu Arena Centar pripremio je privlačne popuste u čak 20 dućana! U periodu od 10. do 16. 9. uz svaku kupljenu ulaznicu za koncert IL DIVO na nekom od Eventimovih prodajnih mjesta u Arena Centru dobivate kupone s popustima kako biste zablistale na koncertnoj večeri.

Saznaj više na: www.arenacentar.hr i na http://www.facebook.com/arenacentar. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?