Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealna dob

Otkrivena tajna uspješnog skidanja kilograma – na dijetu s 28 godina

Dijeta
Arhiv VL-a
06.01.2011.
u 14:28

Ljudi u tridesetima često su prezaposleni pa nemaju vremena za dijetu, a oni u četrdesetima i pedesetima jednostavno su izgubili interes

Bombardirani različitim dijetama, preporukama za mršavljenje, ali i o neuspjelim pokušajima skidanja kilograma, znanstvenici su došli do još jednog zaključka... Najuspješniji su u mršavljenju oni koji na dijetu krenu sa 28 godina!

Žene u kasnim dvadesetima uspješnije su u skidanju kilograma jer imaju više vremena i volje od ostalih, pokazala je nova studija brenda Lambrini Light. Žene u kasnim dvadesetima više se brinu o težini, pa su i fokusiranije na cilj mršavljenja, dok su oni u tridesetima često prezaposleni da bi pazili na liniju.

Oni pak u četrdesetima i pedesetima su jednostavno izgubili interes za postizanje savršenog tijela, prenosi Daily Mail. Istraživanje provedeno na 3000 žena otkrilo je i da ih 64 posto smatra da postoji faza kada je najbolje mršavjeti.

Ključne riječi

Komentara 6

UT
utatica
16:28 06.01.2011.

ma ja mislim jer se više u tim godinama skidamo

Avatar kelt
kelt
16:06 06.01.2011.

U dvadesetima se lakše skidaju kile jer se više landra okolo.

MI
mirac
17:41 06.01.2011.

Moš mislit otkrivene tajne mršavljenja. LOL!!!! Svaka šuša zna da mlađa osoba daleko lakše skine kilograme od osobe s kojom godinom više. Sam naslov naslućuje da ćemo pročitati nekakav novi način za mršavljenje kad tamo obična tlapnja. Ako novinar nema konkretno za napisati piše običnu škrabotinu. Treba se potruditi za plaću a ne pisati bedastoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije