Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predložila je botoks tretman

Otkrila je koje božićne poklone žene potajno mrze pa izazvala raspravu: 'Što nedostaje dekama?'

shutterstock
19.12.2023.
u 11:30

Mama je podijelila koje darove žene potajno mrze u pokušaju da pomogne drugima u božićnoj kupovini, ali nisu svi oduševljeni njenim popisom.

Kupnja božićnih darova može biti teška, pogotovo ako je osoba za koju kupujete izbirljiva, ali postoje neki darovi koji su ženama jednostavno zabranjeni tijekom blagdanske sezone. Može se činiti da postoje stotine različitih opcija darova za voljenu osobu ili člana obitelji, ali Kaitlyn je podijelila popis darova koje žene nikad ne žele vidjeti ispod bora, piše Mirror.

Prelazeći na TikTok kako bi podijelila popis neželjenih darova, Kaitlyn daje uvid u to što izbjegavati pri kupnji božićnih darova i što umjesto toga kupiti. Unatoč uključivanju nekih skupih alternativnih darova - Kaitlyn je tvrdila da su žene vrijedne skupih darova.

 

@honestly.kaitlyn What would you add? #momsoftiktok #momlife #momsover30 #millennial #christmas ##greenscreensticker ♬ follow meee taytlaurel - taytlaurel

Kaitlyn, koja redovito na internetu dijeli isječke iz svog života kao samohrane majke dvoje djece, jasno je dala do znanja koje darove potajno mrzi i nada se da može inspirirati druge da ih izbjegnu kupovati. Započela je s dijeljenjem fotografije ogrlice u obliku srca i priznala da mrzi nakit u obliku srca - umjesto toga predložila je masažu kao alternativni dar.

Drugo, tvrdi da žene ne žele darovne setove kupki i losiona za tijelo i umjesto toga je u šali preporučila da želi jednu noć daleko od svih. Ova mama je također rekla da personalizirane deke za nju nikako ne valjaju - više bi voljela kozmetičke zahvate i oduševljena je botoksom kao drugom opcijom. Međutim, nisu se svi složili s ovim prijedlogom.

VEZANI ČLANCI: 

Jedna TikTokerica je komentirala: 'Nemam nikakvu želju za botoksom osim ako mi nije medicinski potreban. Ogrlica sa srcem je lijepa', a druga je dodala: 'Da mi je dečko poklonio botoks, mislim da bih od tada bila slobodna'.

'Osim prijedloga za masažu, vaše alternative su preskupe', istaknuo je jedan korisnik, na što je Kaitlyn jednostavno odgovorila: 'Mi to zaslužujem'”. Činilo se kao da su prijedlozi personaliziranih darova izazvali raspravu jer je jedna žena izjavila: 'U redu, ali ja obožavam svoju personaliziranu dekicu... meku, čupavu i toplu. I na njoj su svi moji omiljeni ljudi i kućni ljubimci'.

VEZANI ČLANCI: 

Ali, druga se nije složila: 'Ali zašto personalizirane deke? Tako su grozne! Još uvijek sam zaglavila s nekima (i šalicama) koje sam dobila prije mnogo godina', na što je Kaitlyn je odgovorila: 'Omg! Umrla bih da sam to dobila'.

Nakon što su mnogi uživali u njezinom videu, slijedila je drugi dio s darovima koje treba izbjegavati, a neki od njih su uključivali šalice sa sloganima, jeftine svijeće i kuhinjske dodatke za koje je rekla da nisu darovi.

Pripremite se za Božić: Evo kako zapakirati poklone da izgledaju savršeno i elegantno!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije