Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrozila mnoge

Otkrila da koristi tampone dok peče meso pa šokirala mnoge: ‘Može biti opasno!’

Tik Tok
19.10.2023.
u 12:30

Ona, inače, redovito dijeli savjete i trikove u kulinarstvu na društvenim mrežama, a nedavno je podijelila pratitelje svojim prijedlogom za pripravu mljevenog mesa na tavi

Žena je podijelila mišljenja nakon što je otkrila svoj "hack" za upijanje viška masnoće prilikom pečenja mljevenog mesa. Naime, Victoria redovito dijeli svoje savjete i trikove na svojim profilima na društvenim mrežama, a nedavno je izazvala žestoku raspravu svojim prijedlogom za prženje mljevenog mesa, piše The Sun.

U svom TikTok videu je pokazala kako peče mljeveno meso u tavi, a iznad je napisala: "Najjednostavniji način za uklanjanje viška masnoće prilikom kuhanja mljevenog mesa je..." Zatim se pokazala kako odmotava dva tampona i stavlja ih u tavu. Oni će upiti svu masnoću, dodala je. Kad je završila s kuhanjem mljevenog mesa, tamponi su se znatno proširili, a i "posmeđili".

Foto: Tik Tok

Ali mnogi ljudi u komentarima nisu se složili s Victorijinom metodom, inzistirajući na tome da su ovakvi trikovi razlog zašto ne jedu kod drugih ljudi. "I to je razlog zašto nikad ne jedem tuđu hranu", napisao je jedan. "Ne mogu jesti ni u čijoj kući, ozbiljno sam gotov!" dodao je drugi. "Ne možeš jesti kod svakoga", komentirao je treći.

Drugi pratitelji su, pak, upozorili na "trik" zbog kemikalija u samim tamponima te su istaknuli da su tamponi preskupi da bi se tako bacali. Tamponi, naime, mogu sadržavati dioksin iz izbjeljivača, ostatke pesticida iz neorganskog pamuka, kao i misteriozne "mirisne" sastojke. Također, često sadrže parafinski vosak koji se koristi za održavanje čistoće končića. Stoga se ne preporučuje njihovo korištenje na način na koji to čini Victoria. "Svi su zabrinuti zbog kemikalija, ja sam jednostavno presiromašna da bih tako bacala dva tampona", "Tamponi su preskupi da bi se tako koristili", istaknuli su njeni pratitelji.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije