Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Otišla u teretanu u tajicama pa brzo požalila: 'Izgledalo je neprimjereno, ali nitko nije ništa rekao'

TikTok
08.01.2024.
u 08:30

Kad je ustala od stroja vidjela se njezina greška, tajice su bile potpuno prozirne i otkrile njezino donje rublje ispod.

Htjela je snimiti video kako diže utege u teretani i pokazuje svoj napredak, no Kendell je ostala užasnuta kad je ponovno pogledala snimku i shvatila da su tajice koje je nosila za trening bile potpuno prozirne, kako prenosi The Sun. Kendell je otišla na TikTok kako bi podijelila video, koji je počeo dok je podizala utege na leg pressu. Moglo se vidjeti kako nosi par dvobojnih tajica, koje su imale svijetlo sivu nogavicu s crnim prugama i crni dio na donjem dijelu i struku.

No, kad je ustala od stroja vidjela se njezina greška, tajice su bile potpuno prozirne i otkrile njezino donje rublje ispod.

@ms.kendelllopez ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

1/6

"Nemojte nositi prozirne tajice na dan kada radite noge... nitko mi to nije rekao!", napisala je u opisu videa, koji je brzo prikupio brojne komentare i izazvao raspravu. "1000% sam siguran da je ovo učinjeno namjerno", napisao je jedan korisnik, na što je Kendell odgovorila:  "Bili biste 1000% u krivu."  “Znala si za to! Nije ovo napravljeno bez veze”, komentirala je jedna korisnica,

"Iskreno, vjerojatno nitko nije primijetio niti pogledao", komentirao je netko drugi, dok je jedan korisnik dodao: “Ja sam stalno u teretani i zadnje što radim je da gledam tko što nosi.”

Sa 17 je postala najmlađa dobitnica EuroMillionsa, a danas kaže: "Ne bih to poželjela nikome!"

 

Ključne riječi

Komentara 23

LA
lajh1985
10:57 13.01.2023.

kog briga sto ove misle...svaka cast zeni jer dize 240 kila na leg pressu koliko sam ja izracunao je 6 ploca po 20 kila pa je vjerovatno i 6 sa druge strane. Ja dizem 185 kila

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:11 08.01.2024.

Šokiran sam, ovo nikada nisam vidio, bar ne zimi. Ljeti svaki dan ali u mojim godinama te ne može više puno šokirati, samo obradovati.

VO
Votum
13:06 13.01.2023.

Pa u toj stražnjici bi se i Božinović izgubio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije