Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Otišla na plastičnu operaciju pa završila s 'rogovima': 'Nisam sigurna hoće li se popraviti...'

TikTok
04.03.2022.
u 10:26

Operacija sadrži kiruršku ugradnju biorazgradivih niti za podizanje očiju, ali u njezinom slučaju je brzo pošla po zlu

Jedna djevojka ostala je puna žaljenja nakon što je platila estetsku operaciju zbog koje je izgledala kao da ima 'rogove'.

Jessie Carr rekla je da je htjela operaciju zatezanja i podizanja očiju kako bi postigla svoj željeni izgled. Operacija sadrži kiruršku ugradnju biorazgradivih niti za podizanje očiju, ali za Jessie je nešto pošlo po zlu i ostala je s izgledom koji joj se nije sviđao, kako prenosi Mirror.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

"Najviše žalim što sam se odlučila za ovu operaciju. Definitivno se ne isplati, ne funkcionira i ostala sam s rogovima! U početku su jako, jako intenzivno nabujali. Ozlijedili su mi krvnu žilu tijekom zahvata i natekla sam nekoliko tjedana, bilo je prilično loše. Kad je oteklina pala primijetila sam da su mi se obrve podigle i bila sam presretna s njima", objasnila je u videu koji je podijelila na TikToku.

@_jessiecarr I can’t take myself seriously 👽 #foxeye #foxeyethreads #foxeyethreadlift #botched #botchedsurgery ♬ original sound - Slowed Songs

Jessie je rekla da je na kraju oteklina pala, ali sada mora raspustiti konce i traži popust.

"Dali su mi djelomični povrat novca, a onda sam nekoliko tjedana nakon toga primijetila da imam izbočine na glavi i da mi iskaču niti. Vratila sam se na još jedan pregled. Sada prolazim kroz proceduru koja se zove Ultraformer, trebala bi otopiti niti, a također uzimam protuupalne tablete da pokušam ublažiti upalu", otkrila je.

"Nije obećano da će otopiti nit, ali to je nešto što bi moglo pomoći da se raspuste. To je postupni proces pa se nadam da će to napraviti razliku. Nakon dvije sesije nadam se da će ih otopiti, ali nisam sigurna hoće li 100 posto uspjeti. Tako da sam prošla kroz puno toga i definitivno se ne isplati”, zaključila je.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici pokušali su je utješiti u komentarima "Prihvati svoje rogove, izgledaju cool", rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Doslovno si platila za rogove, to je stvarno fora!"

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije