Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Otišla na operaciju podizanja stražnjice, pa saznala da je trudna: 'Osjećala sam se tako posramljeno!'

Tik Tok
03.04.2023.
u 12:30

Lijječnik ju je pitao je li pogledala krvnu sliku, na što je ona odgovorila da ne, jer zna da je dobro. On joj je na to rekao da joj ne može odobriti operaciju

Žena koja je odletjela u Brazil na operaciju podizanja stražnjice, ostala je zapanjena kada joj je tijekom pregleda prije operacije rečeno da ne može dobiti odobrenje za operaciju. Annie je na TikToku podijelila video u kojem je objasnila situaciju zbog koje se osjećala "potpuno posramljeno" i kao da je "napravila budalu" od sebe, piše The Sun.

- Rezervirala sam termin za operaciju, odletjela sam u Brazil da obavim sve svoje zdravstvene pretrage, srce, krv, sve. Nalazi krvi bili su dobri, a zatim sam otišla kardiologu da vidi je li sve u redu. On je gledao u moje krvne nalaze koje ja nisam ni pogledala jer nisam mislila da ima ikakve potrebe. Provjerio mi je srce i rekao: "Sve je u redu, samo gledam druge stvari." - ispričala je Annie u videu.

Tada ju je liječnik pitao je li pogledala krvnu sliku, na što je ona odgovorila da ne, jer zna da je dobro. On joj je na to rekao da joj ne može odobriti ovu operaciju. Kaže kako je ona odmah mislila na najgore, odnosno da je jako bolesna. No, liječnik joj je tada rekao da je trudna, i to duže od mjesec dana, sudeći po količini hormona trudnoće u krvi.

- Mama je sjedila pokraj mene, a ja sam rekla da sam mislila da sam dobro jer sam uzela tabletu za dan poslije. Osjećala sam se tako posramljeno i šokirano - dodala je Annie.

@1anniepaula Lol like I felt so embarrassed and shocked #storytime #chitchatwithme #bbl ♬ original sound - Ann’s

"Kvragu, pa to je najskuplji test za trudnoću za koji sam čuo. Letovi, hotel i sve", komentirao je jedan korisnik na video. Annie je na to odgovorila: "Došla sam kući bez novaca i trudna." "Tableta za dan poslije ne funkcionira ako već ovulirate", dodala je druga osoba, a  Annie je odgovorila da to trebaju zapamtiti i djevojke koje su pogledale njezinu priču. 

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
13:26 03.04.2023.

Znači, kad ti padne stražnjica, trudan si !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije