Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad 'profesionalca'

Otišla je na manikuru u salon, ali ostala šokirana rezultatom: 'Užasno izgledaju!'

TikTok
09.01.2023.
u 09:30

Bridgette je otkrila da ih je od tada sama 'na neki način popravila', ali nije nimalo zadovoljna svojim iskustvom.

Jedna djevojka koja je jedva čekala da napravi elegantnu francusku manikuru s malo šljokica ostala je šokirana nakon što je vidjela ne baš idealan rezultat. Bridgette Barbosa iz Floride, SAD, imala je jasnu ideju što želi kada je došla u salon za nokte i pokazala fotografiju blijedoružičastih noktiju sa svjetlucavim srebrnim vrhovima.

Nažalost, kako prenosi Mirror, krajnji rezultat nije izgledao nimalo onako kako se nadala, a neki ljudi ne mogu vjerovati da je to rad profesionalaca. Bridgette je otkrila da ih je od tada sama 'na neki način popravila', ali nije nimalo zadovoljna svojim iskustvom.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

Objavljujući na TikToku, gdje je poznata pod korisničkim imenom @b._barbosa07, Bridgette je podijelila video usporedbu onoga što je dobila s onim što je zapravo htjela. Dodala je da 'nije mogla vjerovati' kada je vidjela što je kozmetičarka napravila, a jednoj skeptičnoj korisnici obećala je da ih apsolutno nije sama napravila.

@b._barbosa07 And all I can do is laugh about it😭💀#greenscreen #nailfails #foryoupage #foryourpage #fyp ♬ original sound - Kneely_Knight

"Pokazala sam joj fotografiju i imala nekoliko uputa za njih, a ona mi je rekla 'Znam što radim.’ Kada mi je rekla da je gotova, ostala sam u šoku”, objasnila je.

Iako je tijekom cijelog procesa neprestano komentirala nokte, tehničarka joj je više puta rekla da zna što radi. Bridgette je pomislila da to očito nije slučaj i da zaslužuje povrat novaca.

“Oh vau, ovo nije ni slično noktima na fotografiji! Žali se i traži povrat novaca”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Užas… ovo je trenutak u kojem budemo bezobrazni i kažemo što mislimo.”

Ovo je najčešća pogreška koju mnogi rade nakon tuširanja, prema mišljenju dermatologa:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije