Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednim kuponom do kuhinje iz snova

Osvojite i kreirajte sami svoju kuhinju u Emmezeti

Kuhinja Emmezeta
Foto: PR FOTO
23.03.2016.
u 08:00

Sanjate o novoj, divnoj kuhinji u kojoj pripremate ukusna jela sa svojim najdražima, pečete kolače u modernoj pećnici, uzimate hladno piće iz novog hladnjaka i stavljate prljavo posuđe u novu, prostranu perilicu za pranje posuđa? Taj san može postati stvarnost!

Sudjelujući u velikoj nagradnoj igri Večernjakovih subotnjih magazina (Livinga, Dive, Slanog&Slatkog i Mojeg zdravlja), imate mogućnost u Emmezeti osvojiti i sami kreirati svoju kuhinju iz snova u iznosu od čak 19.000 kuna. Kuhinja uključuje i hladnjak, perilicu, pećnicu, ploču za kuhanje, napu i sudoper, a dostava i montaža kuhinje su besplatne.

Osim toga, s Poliklinikom Aviva, Teenlifting centrom i Iskonom za sve naše čitatelje pripremili smo i druge vrijedne nagrade.

Pet čitatelja nagradit ćemo sistematskim pregledom u Poliklinici Aviva (m/ž) koji uključuju:

  • Laboratorijski paket (SE, KKS, glukoza, urat, urea, jetrene probe (bilirubin, AST, ALT, GGT, ALP), lipidi (kolesterol, trigliceridi, HDL, LDL), elektroliti (kalij, natrij, kloridi), kompletna pretraga urina + CEA-tumorski marker)
  • Konzultacije specijaliste interniste
  • Mjerenje krvnog tlaka
  • EKG, spirometrija
  • UZV abdomena
  • UZV dojki – žene / UZV urotrakta – muškarci

Dvije pretrage magnetskom rezonancijom u Poliklinici Aviva koje uključuju snimanje jednog segmenta (bez kontrastnog sredstva).

Dva čitatelja ili čitateljice osvojit će Program regulacije tjelesne težine – SLIM&FIT III u Poliklinici Aviva u trajanju od 3 mjeseca koji uključuje:     

  • Testiranje i izradu programa
  • Mjerenje Body Composition Analyzerom 3x (jednom mjesečno)
  • Izradu individualnog programa prehrane
  • Medicinski fitness 3x tjedno

Teenlifting centru napravite teenlifting podbratka, a Iskon vam daruje šestomjesečni Iskon TRIO Fun paket od 10 mbps koji uključuje TV, internet i telefon kojim nagrađujemo čak šest čitatelja ili čitateljica Večernjakovih subotnjih magazina.

Svoj kupon ili više njih pošaljite na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru – Uz Večernjakove subotnje magazine osvajam vrijedne nagrade“
p.p. 927
10002 Zagreb

Dovoljno je poslati samo jedan kupon kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, no što više kupona pošaljete, veće su šanse za osvajanje nagrade. U slučaju slanja više kupona, iste je potrebno slati odvojeno! Posljednji kupon potražite u magazinu Moje zdravlje u subotu, 26. ožujka, za samo 5 kuna uz Večernji list.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije