Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su odobrili njegov postupak

Ostavio djevojku samu na spoju zbog njezinog nepoštovanja: ‘Nisam to mogao podnijeti’

Shutterstock
01.10.2023.
u 21:30

Otkrio je da je to bio njihov drugi spoj i da se "činilo da stvari idu sjajno" zbog čega je bio toliko šokiran njezinim postupkom

Nije neuobičajeno imati tremu kada su spojevi u pitanju. Normalno je osjećati se nervozno, a mnogi ljudi imaju iste strahove - hoće li biti neugodno, hoće li biti dovoljno tema za razgovor i hoće li ih smatrati privlačnima? Pobrinuti se da date sve od sebe i ostaviti dobar dojam može biti zastrašujuće, ali to je nešto kroz što svatko mora proći - često uz malo hrabrosti, piše Mirror.

Međutim, jedan je muškarac otkrio da je odustao od spoja nakon što je vidio kako ga djevojka ne poštuje u baru dok je odlazio na WC, priznajući da je samo otišao kući i ostavio ju tamo.

VEZANI ČLANCI:

Otkrio je da je to bio njihov drugi spoj i da se "činilo da stvari idu sjajno" zbog čega je bio toliko šokiran njezinim postupkom. Naime, dok su išli u lokalni bar, spoj je išao dobro sve dok se muškarac nije vratio iz WC-a i otkrio da njegova pratilja više nije za stolom. Umjesto toga, vidio ju je kako sjedi za stolom drugog muškarca i razgovara s njim, ostavivši ga da sjedi sam 10 minuta. Bijesan zbog njezinog upitnog bontona, napustio je bar i ostavio ju s drugim muškarcem.

"Otišli smo u lokalni bar i ljubili smo se, grlili, plesali, držali se za ruke. Sljedeće što se dogodilo je da sam ustao da odem na WC, a kad sam se vratio, ona je bila za drugim stolom, sjedila s nekim muškarcem i razgovarala s njim. Uspostavili smo kontakt očima, nije mi signalizirala da joj treba još pet minuta i nije mi mahnula da dođem", objasnio je u objavi na Redditu.

Tvrdi da je čekao otprilike 10 minuta, sjedeći sam za stolom, nakon čega je konačno odlučio ustati i otići. "Pokupio sam je pa nisam siguran kako je stigla kući. Sljedeći sam joj dan poslao poruku da joj kažem da me smeta što je počela razgovarati s drugim muškarcem dok smo mi bili na spoju. Nisam dobio odgovor", dodao je.

Pitao na forumu je je li pogriješio što ju je ostavio u baru, unatoč tome što je neko vrijeme sjedio sam, a mnogi Redditori brzo su ga uvjerili da je učinio pravu stvar jer je "izbjegao metak". Jedan korisnik je napisao: "Ono što je učinila bilo je nepristojno. Vidjela vas je, odlučila vas ignorirati i ostaviti vas samog 10 minuta dok je razgovarala s drugim muškarcem. Nije bilo na vama da odete gore i predstavite se. Izbjegao si metak", dok je drugi napisao: "Bio je to drugi spoj, ionako nisi puno izgubio." 

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije