Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što napraviti

Pronašla je skrivenu sobu punu dječjih crteža u svojoj kući: 'Trebam li pozvati policiju?'

@bigbrah1
07.11.2023.
u 09:30

Otkrila je i kako se vrata zaključavaju iznutra prije nego što je okrenula kameru uokolo kako bi prikazala riječi 'ljubavna koliba' ispisane uz crteže.

Ženi su mnogi savjetovali da pozove policiju nakon što je otkrila tajnu sobu u svojoj kući prepunu dječjih crteža. U videu na TikToku, vidi se kako žena otvara mali otvor u svom zidu kako bi otkrila šarenu sobu s dječjim crtežima polijepljenim po svim zidovima. Otkrila je i kako se vrata zaključavaju iznutra prije nego što je okrenula kameru uokolo kako bi prikazala riječi 'ljubavna koliba' ispisane uz crteže zvijezda, smajlića i znakova mira, prenosi Mirror.

Na drugom mjestu u sobi, imena Rebecca, Kelly i Sarah mogu se vidjeti na crtežu, što sugerira da su te djevojke provele vrijeme u sobi, vjerojatno je ukrašavajući. Međutim, korisnici društvenih mreža nisu mogli a da ne komentiraju čudno otkriće, rekavši da su uznemireni zbog riječi 'ljubavna koliba' ispisanih na zidu. Jedan je korisnik rekao: 'Bilo je to ili zabavno skrovište ili najjezivija stvar ikada'.

 

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks ♬ Originalton - Philo

Drugi korisnik je dodao: 'Nadam se da su to bili klinci iz 90-ih koji su stvarno voljeli pjesmu Love Shack od B 52s i zato su napravili taj znak. Djeca su blesava'. Treći korisnik je napisao: 'Apsolutno najčudnije mjesto ikada... ljubavna koliba? Otisci stopala?'.

Vlasnica kuće, koja je na TikToku poznata kao @bigbrah1, napisala je: 'Pronašla sam skrivenu sobu u svojoj kući. Zaključava se iznutra. Što da radim?'. Jedan korisnik je primijetio: 'Brave iznutra su dobar znak, ja mislim. To znači da ne možete zarobiti djecu unutra, ali se možete zaključati ako želite'.

VEZANI ČLANCI: 

Međutim, drugi korisnik je dodao: 'Recite policiji - samo u slučaju da je povezano s nečim...', a treći se složio: 'Definitivno biste trebali reći policiji, bolje da netko to istraži nego da okrenete glavu na nešto što bi zaista moglo zahtijevati pozornost'.

Muškarac tvrdi da je bogataš, ali da to skriva od svoje obitelji: ‘Imam i lažan stan!’

Komentara 1

MI
mikimouse12
10:29 07.11.2023.

A nikome nije palo na pamet da je to sama napravila da pridobije sto vise internet pratitelja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije