Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Osjećate se bolesno i loše? Isprobajte ovaj prirodni napitak za poboljšanje imuniteta

shutterstock
05.01.2023.
u 14:30

Kako biste si uštedjeli gnjavažu oko ustajanja i stavljanja kuhala za vodu kad god vam je potrebno nešto uzeti, možete ga čak pripremati u svom sporom kuhalu ili u loncu.

Čini se kao da trenutno svi pate od prehlade ili gripe, a zimsko vrijeme i blagdansko razdoblje pretjeranog uživanja uzimaju danak. Kada ste bolesni, najbolji način da se oporavite jest da se opustite i hidrirate, za što su napitci s puno topline savršeni.

Slow Cooker Recipe and Tips na Facebooku su nedavno podijelili svoj recept za ugodan napitak koji će vas zagrijati kad ste loše. A kako biste si uštedjeli gnjavažu oko ustajanja i stavljanja kuhala za vodu kad god vam je potrebno nešto uzeti, možete ga čak pripremati u svom sporom kuhalu ili u loncu.

Znate li zašto je dobro jesti jednu jabuku svaki dan?

1/12

Blogeri o hrani, koji imaju više od 900 tisuća pratitelja, objasnili su: "Cijelo kućanstvo je bolesno kao pas pa je u mom sporom kuhalu cijeli dan lijek za sve." Uz fotografiju svojeg pripravka objavili su i recept koji je prikupio 6300 lajkova i više od 3200 dijeljenja.

Sastojci:

  •  8 limuna, prepolovljenih
  •  1/2 grubo nasjeckanog korijena đumbira
  •  1/2 šalice meda
  •  1/4 šalice jabučnog octa
  •  Voda

Priprema:

Prepolovljene limune stisnite da iscure sok. U sporo kuhalo dodajte limun, đumbir, med i ocat.

Napunite lonac vodom i dobro promiješajte smjesu kako se med ne bi zalijepio za dno.

Postavite kuhalo na "slabo". Ostavite cijeli dan i, kako kažu bloger, 'pomozite si dok umirete na kauču.'

Pun zdravstvenih prednosti: Evo za što je sve dobar - češnjak!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije