Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE NIJE IMALA TAKVIH PROBLEMA

Optužila je susjedu da joj krade povrće iz vrta: 'Ono što mi nestane, pojavi se na njenom Instagramu!'

Shutterstock
03.08.2022.
u 14:30

- Čak mi se i pohvalila s time koliko dobro zarađuje i da nema potrebu krasti, što mi je dodatno povećalo sumnju - napisala je žena u objavi

Novi susjedi mogu biti zaista divni, no mogu biti i vrlo naporni. Jedna žena na Redditu je podijelila kako se razbijesnila na svoju novu susjedu nakon što je primijetila da joj povrće nestaje iz vrta taman kada se ona doselila u susjedstvo.

Kako piše The Sun, žena je u svome vrtu počela uzgajati razno povrće tijekom pandemije i sve do sada nije imala problema s nestajanjem. 

Evo što radite krivo kada kod kuće pečete pizzu

1/6

- Ovog ljeta povrće mi je samo počelo nestajati bez traga: neke od mojih rajčica, tikvica, patlidžana i začinskog bilja samo bi nestali preko noći. Nema nikakvih znakova da ih životinje jedu, a i to se počelo događati točno u vrijeme kada se doselila nova susjeda Kristen koja sasvim slučajno živi i najbliže meni - napisala je u objavi. 

Čak je otkrila da je njezina susjeda objavljivala slike povrća na svom Instagramu, budući da ima profil na kojemu objavljuje samo hranu, kako bi promovirala svoj ugostiteljski posao. Gledajući fotografije na profilu, na njima je otkrila da se povće koje je slikala poklapa s onim što je njoj nestalo iz vrta, i nakon toga se odlučila i suočiti sa susjedom. 

- Rekla je da sam luda i da nema razloga krasti od mene budući da se odmah niz ulicu nalazi tržnica, a ona sama uzgaja začinsko bilje na prozorskoj dasci i ima dobavljača za svoj posao. Čak mi se i pohvalila s time koliko dobro zarađuje i da nema potrebu krasti, što mi je dodatno povećalo sumnju - nastavila je.

Na kraju je situacija postala ružna pa joj je susjeda samo zalupila vrata pred nosom. Korisnike je upitala je li pretjerala s optužbama, a oni su bili poprilično podijeljenih mišljenja. 

- Nabavite sigurnosnu kameru i dokaz da je ona kriva za nestajanje povrća - napisao je jedan korisnik.

- Trebali ste odmah postaviti kamere i doći s dokazom i policijom. Ne možete nekog samo tako optužiti jer tada vi ispadate loša osoba - komentirao je drugi, a treći se složio s njim. 

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije