Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna je i zadovoljna

Operirala je čeljust zbog nesigurnosti: ‘Trajno sam izgubila osjećaj u licu, ali vrijedilo je!’

Tik Tok
29.11.2023.
u 15:30

Bila je podvrgnuta teškoj operaciji rekonstrukcije čeljusti od koje se dugo oporavljala

Mlada žena Katie Jo, bila je transparentna o svom burnom putovanju kako bi riješila svoju najveću nesigurnost. Naime, podvrgnula se intenzivnoj operaciji čeljusti koja ju je možda zauvijek ostavila bez osjećaja u licu, ali joj je, kako tvrdi, promijenila život, piše The Sun.

Katie Jo (@katiejo_25) na TikToku dijeli nezaboravne trenutke iz svog života, bili oni dobri ili loši. U videu na TikToku iz 2020. detaljno je opisala drugačiji put kojim je prošla kako bi ispravila svoj podgriz 2018. Autorica sadržaja bila je podvrgnuta teškoj operaciji rekonstrukcije čeljusti od koje se dugo oporavljala.

@katiejo_25 Can’t believe it’s been 2 years since I said goodbye to my biggest insecurity. #doublejawsurgery #transformation ♬ something traumatic - Courtney Hewitt

"Ne mogu vjerovati da su prošle dvije godine otkako sam se oprostila od svoje najveće nesigurnosti", napisala je u naslovu videa. Katie Jo započela je video s više slika svog lica iz profila prije nego što je podvrgnuta kozmetičkom zahvatu. Zatim je pokazala svoje zube prekrivene aparatićem. Pred kraj videa, Katie je gledateljima dala uvid u to kako se oporavlja nakon operacije u bolnici i kod kuće. Videozapis je pratio pozadinski zvuk koji kaže: "Heeej, dogodilo se nešto traumatično što mi je promijenilo život."

Dalje je u komentarima objasnila da je izgubila osjećaj donje usne, bradu i desni. “Navikla sam se na to, pa mi to baš i ne smeta”, napisala je. Nekoliko korisnika TikToka požurilo je s komentarima kako bi ponudili povratne informacije i podijelili svoja slična iskustva. "Ovo je nevjerojatno!! Imao sam i operaciju čeljusti kako bih ispravio podgriz! Intenzivno je i oporavak traje vječno, ali ishod je nevjerojatan!". Druga je korisnica tvrdila: "I ja sam imala dvostruku operaciju rekonstrukcije čeljusti! Bilo je to najgore iskustvo ikada, ali tako sam sretna što sam to riješila!" "Tako sam sretna zbog tebe! ali ne mogu prestati razmišljati o količini ljudi koji si ne mogu priuštiti ovu operaciju", dodala je još jedna korisnica TikToka.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
18:28 29.11.2023.

Ovo izgleda kao hasburška brada a poznata je jer su se Habsburzi međusobno najbliži parili i dobivali djecu teško deformacije što izvana što u mozgu

CH
chemica
16:25 29.11.2023.

Progresivan zdravstveni problem koji oćigledno nije riješen na najbolji mogući način pa su ostale posljedice, ali ipak nešto manje nego da se nije pristupilo nužnoj korekciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije