Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAG Awards

Ono kad bakica od 82 godine 'rasturi' crveni tepih u kožnjaku

Rita Romero
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
19.01.2014.
u 08:47

Kako je to izgledalo na crvenom tepihu pogledajte u videu.

Tjedan dana koliko je prošlo od dodjele Zlatnih globusa do SAG Awardsa što je bilo dovoljno da glumica Sandra Bullock napravila pravi modni zaokret. Nabolje.

Na crvenom tepihu SAG Awardsa imali smo prilike vidjeti jednu sasvim drugačiju Sandru u prekrasnoj zelenoj haljini koja je istaknula glumičino utegnuto tijelo i vitke duge noge.

Sandra je doslovno blistala, no pažnju joj je ukrala jedna 82-godišnjakinja. Oskarovka Rita Moreno na crveni tepih stigla je držeći pod ruku velikana Morgana Freemana, a zabljesnula je u kožnoj jakni sa zakovicama. Dobila je nagradu za živtno djelo.

Prekrasna je bila Cate Blanchett u nježno rozoj gala haljini s potpisom modne kuće Givenchy, a Julia Roberts uspješno je odradila popravni izborom Valentina. Jennifer Lawrence, ne iznenađuje, i ovog je puta došla u Dioru, a Emma Thompson pokazala je da je mislila ozbiljno kad je na Zlatnim globusima bacila štikle u zrak te se sinoć pojavila u ravnim sandalama!

Kako je to izgledalo na crvenom tepihu pogledajte u videu.

>>Modni duel: Svjetlucave haljine na crvenom tepihu – kojoj stoji bolje?

>>Modni sud o haljinama na Zlatnom globusu: Nekima ni vojska stilista nije pomogla

Komentara 1

OG
Oger
09:31 19.01.2014.

Nas primitivizam ne poznaje granice. Nigdje u svijetu ne ce nijedan novinar neku zenu, pa bila ona sto godina, titulirati kao bakicu. Sram vas bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije