Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Draga Deidre...

'On više ne želi sa mnom ići ni spavati, radije svaku večer sam gleda TV'...

Shutterstock
20.12.2020.
u 22:12

Deidre joj je odgovorila kako ne vjeruje da ju stvarno muči samo gdje on spava, već da pretpostavlja da su se prije češće seksali, kad su svaku večer skupa išli u krevet

Kad smo tek uselili zajedno, partner i ja smo svaku večer u krevet išli skupa u isto vrijeme, ali on već neko vrijeme ne želi ići leći kad i ja ni ako ga nagovaram, požalila se jedna žena anonimno psihoterapeutkinji i kolumnistici portala The Sun, Deidre Sanders.

Sada, napisala je žena, već mjesecima on radije po cijele noći sam ostaje pred televizorom, nego da sa mnom legne - napisala je žena.

Rekla je i da partner obično negdje pred jutro zaspi tako na trosjedu u dnevnom boravku, zbog čega se ona osjeća odbačeno i nepoželjno. 

- Pokušala sam mu objasniti da samo želim zaspati uz čovjeka kojeg volim, ali on to ne može uopće shvatiti. Čak sam kupila i televizor za našu spavaću sobu, u nadi da će tu leći i gledati, ali je sve ostalo isto kao prije - požalila se.

Deidre joj je odgovorila kako ne vjeruje da ju stvarno muči samo gdje on spava, već da pretpostavlja da su se prije češće seksali, kad su svaku večer skupa išli u krevet.

- Seksate li se kao nekad ili rjeđe? - pitala je Deidre i spomenula da muškarac možda ostaje gledati porno filmove, što utječe na njihov seksualni život. 

'Najviše me strah da ne zarazim nepokretnu mamu'

1/4

Najbolje je da opet s njim pokušate popričati, ali mu ovaj put recite sve što vas muči umjesto da mu samo ponavljate da želite uz njega zaspati - savjetovala je terapeutkinja Deidre.  

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? 😍🎄 Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? 😍🎄 Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? 😍🎄 Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Objavljuje Večernji list u Petak, 11. prosinca 2020.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije