Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Omogućite djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska dom ispunjen osmijehom

sosdjecjeselo
PR
Autor
PR članak
22.10.2010.
u 12:24

Cilj kampanje je sakupljanje određenih, unaprijed definiranih sredstava za opremanje jedne SOS kuće ili sakupljanje sredstava u visini godišnjih režijskih troškova za SOS kuću.

SOS Dječje selo Hrvatska 2. studenoga 2010. pokreće internetsku kampanju "Dom ispunjen osmijehom".
Cilj kampanje je sakupljanje određenih, unaprijed definiranih sredstava za opremanje jedne SOS kuće ili sakupljanje sredstava u visini godišnjih režijskih troškova SOS kuće. Vizuali i interaktivni elementi internetske prezentacije upoznavat će korisnike na jasan, zanimljiv i atraktivan način tijekom kampanje. Cilj kampanje je u razdoblju od dva mjeseca (studeni, prosinac) sakupiti iznos od 35.000 kuna.

Dom ispunjen osmijehom
Svako dijete treba imati pravo na sretno djetinjstvo u brižnom domu i obitelji. SOS Dječje selo Hrvatska omogućuje djeci bez roditelja sretno djetinjstvo i dom ispunjen osmijehom. Želimo pokazati koliko je za djecu važno da imaju dom ispunjen srećom. Kampanja "Dom ispunjen osmijehom" širi poruku da mi i naši prijatelji dajemo sve od sebe da osiguramo bolju budućnost, sretan dom i mirno djetinjstvo za svu djecu. Pozivamo i vas da nam pomognete.

O SOS Dječjem selu Hrvatska
SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine zbrinjava djecu bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Svako dijete željno je ljubavi, pažnje i prihvaćanja, a već osamnaestu godinu SOS Dječje selo to im uspješno i pruža. Udruga je aktivna na polju dječjih prava te svojim radom u potpunosti posvećena potrebama i problemima djece.

Pridružite se našoj kampanji i omogućite djeci SOS dječjih sela dom ispunjen osmijehom. Pomozite već danas i najbolji nam način dajte svoju podršku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?