Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi da je sada beskućnica

Odrekla se svega što posjeduje kako bi putovala svijetom: ‘Osjećam se tako slobodno!’

Instagram/@daisydrew
11.01.2024.
u 14:30

26-godišnjakinja je donijela veliku odluku da se odrekne svog doma i svega što posjeduje kako bi mogla slobodno putovati

Daisy Drew iz Glasgowa živi u Londonu, ali zna izbivati ​​iz kuće mjesecima jer često leti na sunčana odredišta. Iz tog je razloga sada odlučila da poklanja sve svoje stvari, uključujući svoj automobil vrijedan 40.000 funti kako bi mogla putovati svijetom, piše The Sun.

26-godišnjakinja je donijela veliku odluku da se odrekne svog doma i svega što posjeduje kako bi mogla slobodno putovati. "Službeno sam beskućnica, spakirala sam cijelu kuću i sada nemam gdje živjeti. Odlučila sam se riješiti svega što posjedujem i stalno putovati", objasnila je kreatorica sadržaja u videu na TikToku.

@daisydrewvlogs

homeless

♬ original sound - Daisy Drew

Rekla je da daje svoju Teslu roditeljima, a u kombi je spakirala svoju odjeću i namještaj, te je tvrdila da sve to ide obiteljima kojima su te sve stvari potrebne. Kako tvrdi, putovat će svijetom godinu dana. 

"Vrlo malo stvari koje čuvam ići će u kuću mojih roditelja u Škotskoj, pa se moram voziti 10 sati do Škotske", dodala je. Njezin video dosad je prikupio više od 50 tisuća pregleda, a korisnici društvenih mreža oduševljeni su njezinom odlukom koja joj je promijenila život. "To je stvarno velikodušno", komentirao je jedan korisnik. 

"Čuvaj se na putovanjima i zabavi se", napisao je netko drugi. "Sretno na putu, nadam se da ćeš se lijepo provesti", glasio je još jedan komentar. 

Djevojka se odlučila preseliti u kombi: 'Imam čak i garažu!'

Komentara 2

JA
jamesd
14:52 11.01.2024.

Tko god ti čestita na tome, taj ti je neprijatelj. Glavna čovjekova potreba je krov nad glavom ili dom. Kad to imaš, tada si možeš dopustiti putovanja.

JA
japa
21:41 11.01.2024.

Vidim da se odrekla i krpica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije