Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je razočarana i tužna

Odletjela na Bali na prvi spoj, a muškarac se nije ni pojavio: ‘Našli smo se na istom povratnom letu’

Tik Tok
27.12.2022.
u 13:30

Odjednom je potpuno prekinuo komunikaciju, a onda ju je i prestao pratiti na Instagramu

Žena iz Sydneyja, koja je doletjela na Bali na prvi spoj, opisala je užasan trenutak kada je shvatila da je izigrana. Jess Austen, 29, uskočila je u avion za Indoneziju kako bi upoznala muškarca s kojim je razgovarala preko interneta nekoliko mjeseci prije nego što ju je pozvao da mu se pridruži na odmoru. No, nakon što je platila letove i putovala više od šest sati, Jess je rekla da se osjećala 'glupo' i 'posramljeno' kad se muškarac nije ni pojavio, ostavivši je da se sama brine za sebe u stranoj zemlji, piše NY Post.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak!

1/15

- Pitao me hoću li doći kod njega na Bali i ja sam odmah pristala. Znam biti impulzivna u svojim odlukama - rekla je i pokazala poruke između njih u kojima par planira spojeve i putovanja u različite dijelove popularne turističke destinacije.

U jednom joj je trenutku čak poslao poruku u kojoj je rekao: "Prilično sam oduševljen idejom da dolaziš", a u drugom je napisao: "Znači, vidimo se u ponedjeljak navečer, 100 posto?" Međutim, nakon što je sletjela kasno navečer, nije se čula s njim, ali kako je par trebao provesti tjedan dana zajedno, Jess nije bila previše zabrinuta. Izmijenili su nekoliko poruka, a on je neprestano pokušavao pomaknuti datum njihovog susreta, dok na kraju s njegove strane komunikacija nije bila potpuno prekinuta, nakon čega ju je i prestao pratiti na Instagramu.

- Pokušala sam ne dopustiti da me previše optereti i iskoristila sam to vrijeme kao vrijeme koje mi je potrebno za punjenje, ali definitivno sam bila razočarana - rekla je.

No, to nije bilo sve, pa se tako Jess susrela s njim na povratnom letu prema kući, gdje se ponašao kao da ona ne postoji.

- Sjedio je ispred mene pa sam ga vidjela u stvarnom životu i barem potvrdila me nije prevario što se tiče toga kako izgleda. Ignorirao me, ako me je vidio, ali kako ne bi? Stajala sam pokraj njega i čekala da uđem u svoj red. Voljela bih da sam rekla nešto da ga prozovem, ali bilo mi je malo neugodno što sam prešla cijeli taj put, bila izigrana i sada sam u avionu sama iza njega - ispričala je, te dodala da je muškarac cijelo vrijeme gledao prema dole i nijednom se nije osvrnuo. 

@jesszautsen #balidate #balifirstdate #firstdate #boydrama #boytea #ghosting #ghostingisreal #boygossip ♬ original sound - Jess

U Jessinom TikTok videu, koji je pogledan više od 35.000 puta, podijelila je poruke od datuma kada se muškarac nije pojavio na spoju. Priznala je da je namjeravala snimiti sladak i fora video o tome kako ju je pozvao na Bali, no da će umjesto toga pričati o tome što nije u redu s muškarcima. Budući da je njezin video postao viralan, uspjela je nakratko porazgovarati s njim, a on je objasnio zašto je napravio to što je napravio.

- Rekao mi je da je upoznao nekoga na Lomboku i bilo mu je neugodno jer je tražio da dođem skroz do ovdje, pa je jednostavno nestao. Rekla sam mu koliko je to kukavički i da me nije trebao pozvati ako je išao s namjerom da upozna bilo koga i zabavlja se. Očito nije bilo nikakve važnosti u susretu sa mnom iako me pozvao. Bilo je tako okrutno - dodala je. 

Korisnici su bili ljuti zbog njegovog postupka i u komentarima su ženi pružili podršku.

- Tko to radi? Kakva kukavica. Ti si prelijepa i ne treba ti on - napisala je jedna korisnica.

- Tako sam ljuta na njega, ovo tako nije u redu - dodala je druga.

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Komentara 5

Avatar urok_eye
urok_eye
21:24 27.12.2022.

Tako je to kad se predstaviš kroz filtere, pa kad te vidi neprepoznatljiva si. Tebe bi trebalo biti sram

Avatar Behemot
Behemot
06:11 28.12.2022.

Muškarac se pojavio, ali kada ju je vidio nije se javio. Izbirljiv mladac. Trebala je uzeti neku staru konjinu kojoj je glavno da je žensko ;)

OT
otrovnijezik
05:12 28.12.2022.

Pojačaj grijanje u sobi možda i IQ poraste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije