Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVRIJEDILE SU JU

'Odbila sam kuhati večeru za svekrvu i šogoricu; rekle su da mi je hrana čudna i neukusna!'

Shutterstock
09.09.2022.
u 13:30

Ubrzo su se predomislile nakon što su vidjele ukusan obrok na stolu, ali na njihovu nesreću, nije im bio dopušten ni jedan zalogaj

Jedna žena se našla u sukobu sa svekrvom i šogoricom nakon što su joj 'prekipjele' njihove uvredljive primjedbe o njezinom kuhanju. Kako piše Mirror, žena se spremala ugostiti suprugovu obitelj, te je htjela skuhati jedno od svojih omiljenih jela. Naime, htjela je pripremiti pečeni janjeći vrat, za što tvrdi da je iznimno mekano i sočno meso. Nažalost, njezina svekrva  i šogorica izrazile su glasno zgražanje nad samom idejom rekavši joj da 'nisu divljaci'.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Ubrzo su se predomislile nakon što su vidjele ukusan obrok na stolu, ali na njihovu nesreću, nije im bio dopušten ni jedan zalogaj.

- Predložile su da one same skuhaju večeru jer ću ja skuhati nešto čudnovato i neukusno, na što sam ja rekla da mi je ionako draže kuhati samo za sebe nego za sve i otišla u kuhinju. Kada sam stavila meso na stol, primijetila sam da im izgleda ukusno. Rekle su da žele probati, a ja sam im rekla da ne mogu jer sam skuhala samo za sebe i da ne želim riskirati da postanu 'divljaci' - napisala je u objavi na Redditu. 

Tvrdi da su sada svi ljuti na nju, te da su joj rekli da je upropastila večeru, a njezini prijatelji rekli su joj da je trebala popustiti. Kasnije je dodala i da njezina svekrva konstantno vrijeđa njezino kuhanje, te da je jednom njezinu vreću boba nazvala hranom za kokoši. Korisnike Reddita upitala je je li ipak pretjerala i je li trebala odustati od svađe, no mnogi su stali na njezinu stranu. 

- Mislim da ste im vratili baš kao što ste trebali - napisala je jedna korisnica. 

- Ako već hrana nije po njihovom ukusu, mogle su samo šutjeti. Ovakav način je zaista bezobrazan - komentirala je druga. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije