Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametna zaštita

Obucite pametni bikini – zaštitit će vas od raka

bikini (1)
Arhiva
13.08.2012.
u 12:33

Iako biste trebali sami osluškivati svoje tijelo i paziti na izloženost suncu, vjerojatno nije na odmet da vam pametni bikini pomogne kod prevencije od opeklina...

 

Da bi vam odmor bio što bezbrižniji te da ne biste izgorjeli na suncu i poslije trpjeli neke ozbiljne posljedice, pobrinut će se pametni dvodijelni bikini sa super naramenicama koje mijenjaju boju...

Ušivena etiketa zapravo je senzor koji pokazuje razinu UV-zračenja u svako dobra dana i daje savjete o potrebnoj zaštiti kože. "Etiketa" zapravo objašnjava zašto vam naramenice mijenjaju boju. Možda ćete se ponekad zadržati predugo na suncu i nećete biti toga svjesni, pa će vam pametni bikini reći kakvo je stanje s UV zrakama i kad je, primjerice, oblačno vrijeme. One ostaju bijele ili ružičaste kad sunčeve zrake nisu toliko jake da mogu oštetiti kožu, dok se boja naramenica mijenja u ljubičastu kad sunčeve zrake dosegnu jačinu koja može izazvati rak kože.

Iako biste trebali sami osluškivati svoje tijelo i paziti na vrijeme provedeno na suncu, vjerojatno nije na odmet da vam pametni bikini pomogne kod prevencije od opeklina, a naramenice mogu poslužiti kao "fora" modni detalj.

Neobičan bikini proizvodi kanadska tvrtka Solestrome, a cijena je 64 eura.

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije