Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što prvo vidite?

Obratite pažnju: Optička iluzija otkriva jeste li tvrdoglavi ili bježite od svojih emocija

TikTok/@mia_yilin
29.06.2023.
u 06:00

Mačka ili riba?

Optičke iluzije pružaju duboki uvid u ljudski um. Način na koji percipiramo različite slike otkriva kako funkcionira naš mozak. Ovaj test osobnosti može vam otkriti jeste li tvrdoglavi ili se bojite ranjivosti.

Fotografiju je prva podijelila popularna kreatorica sadržaja Mia Yilin na TikToku, a na slici su i mačka i riba, no važno je ono što prvo privuče vašu pažnju, piše Daily Mail.  

Foto: TikTok/@mia_yilin

U snimci je prvo objasnila što znači ako ste vidjeli mačku. "Ako ste prvo vidjeli mačku, onda ste distancirana i tvrdoglava osoba, nemate previše strpljenja i često možete odlučiti odustati kad stvari ne idu glatko. Vi ste vrlo dobrodušna osoba i uvijek ste voljni pružiti ruku pomoći onima kojima je to potrebno, čak i ako to šteti vama. Također ćete vjerojatno oprostiti onima koji su vas povrijedili sve dok vam se iskreno ispričaju", rekla je.

Ako vam je riba prva zapela za oko, onda ste netko tko zna kada vas netko prevari. Ako ste prvo vidjeli ribu onda ste netko tko lako može prepoznati kada vas drugi lažu. Obično se odlučite distancirati od tih ljudi umjesto da im se izravno suprotstavite", objasnila je Mia.

Kreatorica sadržaja također je rekla da oni koji su prvo vidjeli morsko stvorenje imaju tendenciju da pobjegnu od svojih osjećaja i da oko sebe imaju podignute zidove.

GALERIJA: Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije