Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješni su joj

Dali djeci čudna imena pa rekli: 'Obožavamo njihova imena, ali i negativne komentare na njih'

Shuttershock
12.03.2021.
u 11:30

Ne čudi da ova imena često nailaze i na negativne reakcije, no mami Oliviji su super – i imena i zlobni komentari

Dok se većina roditelja ipak odlučuje za uobičajena klasična imena, neki svojoj djeci radije daju jedinstvena i posebna imena. Među takvima je i britanski bračni par Olivia i Hugo van Halle, čije troje djece ima veoma neobična imena.

A baš je zbog imena u veljači ove godine viralna postala i njihova objava iz The Timesa o rođenju kćerkice, u kojoj stoji da ''sretna obitelj von Halle javlja da je na svijet stigla djevojčica Triptych Alabama Bliss, kći Olivije i Huga i sestrica – Hieronymusa i Dionysusa''.

Sve više neobičnih imena za djecu: Puno odbijenih, neki djecu htjeli nazvati ''Lamborghini'':

1/2

Nije trebalo dugo da netko primijeti neobično ime tek rođene djevojčice i objavu roditelja podijeli na Twitteru, gdje su korisnici brzo primijetili i puna imena starije braće – Dionysus Cosmo Chaos i Hieronymus Vladimir Azax – pa se Twitter užario.

Ne čudi da ova imena često nailaze i na negativne reakcije, no mami Oliviji su super – i imena i komentari.

– Obožavamo njihova imena, ali i negativne komentare ljudi. Što su zlobniji, to su nama smješniji – objasnila je.

A za imena je, kaže, isključivo ona kriva jer je njezino ime (Olivia) ''jedno od dosadnijih, ali i češćih imena u Velikoj Britaniji'', pa je za djecu htjela nešto posebno.

Osim jedinstvenih imena, dva brata i sestrica imaju naravno i nadimke – pa Triptych skraćeno zovu Trip, Hieronymus se odaziva na Hero, a za Dionysusa obično koriste njegovo srednje ime Chaos – prenosi Mirror.

Muškarac promovira vježbe za jaču vilicu, liječnici se ne slažu:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:07 12.03.2021.

Uskoro će vam se pridružit Maja Šuput

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije