Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se s izborom?

Objavljene najbolje svjetske destinacije za medeni mjesec: Na popisu i jedan hrvatski grad

shutterstock
11.02.2024.
u 10:00

Savršen je u bilo koje dobra godine, ali ako više cijenite mir nego gužve, najbolje je da izbjegavate ljetne mjesece.

TripAdvisor je napravio popis najboljih destinacija za medeni mjesec u 2024. godini, a na popisu se našao i jedan hrvatski grad. Naime, popis se bazira na ocjenama putnika u posljednjih 12 mjeseci, a prvo mjesto je zauzeo otok Bali, najzapadniji otok Maloga sundajskog otočja, između Lomboka i Jave.

Na infografici, koju je objavio Pixsell, vidi se da je drugo mjesto zauzeo Hoi An, vijetnamski grad prepun bajkovitih pejzaža, romantičnih mostova i mnoštva malih barki s lampionima koje vas voze po kanalima grada. Na trećem su mjestu popularni Maldivi sa svojim dugačkim pješčanim plažama i oazom mira. 

Infografika pokazuje najbolje svjetske destinacije za medeni mjesec u 2024. godini prema TripAdvisorovom popisu koji se bazira na ocjenama putnika u posljednjih 12 mjeseci. Na prvom mjestu nalazi se indonezijski otok Bali, a odmah iza su Hoi An te Maldivi. Dubrovnik se nalazi na 16. mjestu najboljih destinacija za medeni mjesec. Photo: Marko Picek/PIXSELL
Foto: Marko Picek

Svoje mjesto na popisu našao je i Dubrovnik, kao 16. najbolja destinacija za medeni mjesec u 2024. godini. Sa svojim moćnim, ali romantičnim zidinama, lijepim plažama i sunčanim danima idealno je mjesto za odmor nakon stresa koji donosi planiranje vjenčanja. Savršen je u bilo koje dobra godine, ali ako više cijenite mir nego gužve, najbolje je da izbjegavate ljetne mjesece. 

VEZANI ČLANCI: 

Iza Dubrovnika još se našla popularna Budimpešta sa svojim prekrasnim zgradama i palačama te Dunavom kojim možete ploviti brodovima, ali i otići na romantičnu večeru na rijeci. Posljednje mjesto zauzeo je Prag, još zvan i Zlatni grad te Grad stotinu tornjeva, koji leži na rijeci Vltavi. Ako ste u glavnom gradu Češke prošećite mnogobrojnim mostovima i popijte poznato češko pivo. ž

Influencerica (37) sama otišla na medeni mjesec: "Dosta mi je čekanja savršenog partnera"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije