Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Nova Ordinacija – sutra uz Večernji list

Nova Ordinacija
21.04.2023.
u 11:59

Kardiovaskularne bolesti vodeći su uzrok smrti u Hrvatskoj, a jedan od glavnih faktora rizika za njihov razvoj jest povišeni krvni tlak, odnosno hipertenzija.

Izuzev bolesti srca, povišeni krvni tlak faktor je rizika i za razvoj bubrežnih bolesti te moždanog udara. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, hipertenzivna bolest na visokom je petom mjestu najčešćih uzroka smrti u Hrvatskoj. Sve o hipertenziji te što poduzeti kad uzimate terapiju, a tlak i dalje "divlja" pročitajte u sutrašnjoj Ordinaciji koja izlazi uz Večernji list.

Nova Ordinacija donosi i sve o kolorektalnom karcinomu, bolesti za koju se smatra da pogađa samo starije ljude no petina oboljelih mlađa je od 50 godina.

Dr.med. Igor Berecki u intervju za Ordinaciju kaže da bi svijet bez cijepljenja bio ljepši, bolji i bujniji. Jer bi bilo manje ljudi.

U novoj Ordinaciji doznajte kako roditelj može ostvariti pravo na boravak s djetetom u bolnici, kako kronična nesanica utječe na našu psihu, sve o tretmanu pomlađivanja mikroiglicama.

Otkrijte savjete fitness trenerice Danijele Pupovac, autorice uspješnog programa "Pokreni se", kako odabrati dijetu koju možete voljeti, pročitajte priču o životnom pozivu majke i kćeri, primalja Irene i Marie Patrić iz Osijeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije