Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ga već vidjeli?

Nikome nije jasno zašto: Ovo je trenutačno najgledaniji video na TikToku

@pr4yforgabs
28.02.2024.
u 12:30

Video je dostigao gotovo nevjerojatnih 270 milijuna pregleda

Video korisnika @pr4yforgabs na TikToku trenutačno je najgledaniji na ovoj platformi, a i nikome nije jasno kako ni zašto. Video jagoda prelivenih s čokoladom u zdjelici postavljenoj na krevet dostigao je gotovo nevjerojatnih 270 milijuna pregleda, 26 milijuna lajkova i 430 tisuća komentara. 

U pozadini videa vrti se pjesma Bobbyja Caldwella "What You Won't Do for Love", i to je to u biti to. Čak se korisnici u komentarima pitaju kako je ovaj video stekao ovakvu popularnost pa je tako jedan napisao: "Zašto si dobio ovoliko lajkova na video JAGODA S ČOKOLADOOOM?????". Drugi je dodao: "Ovoliko lajkova za jagode s čokoladom je ludost." 

 

@pr4yforgabs #fy #foryou #strawberry #chocolate #chocolatecoveredstrawberries ♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell

Jedna je korisnica jednostavno upitala: "Znači jednostavno nećemo komentirati kvalitetu ovog videa?" 

Vidjevši uspjeh svog videa jagoda s čokoladom @pr4yforgabs odlučio je snimiti sličan video: zdjelicu punu smrznutog voća. I ovaj video već ima 25 milijuna pregleda. 

Novi hit na TikToku: Ovaj bizaran recept s kiselim krastavcem isprobali su samo najhrabriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije