Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo i jednostavno

Nikad lakše: Odmrznite zamrzivač u 10 minuta!

Shutterstock
21.09.2023.
u 07:00

Otapanje leda u zamrzivaču ne mora biti težak i naporan zadatak

Iako standardni savjet za odmrzavanje preporučuje da jednostavno isključite uređaj i pustite led da se sam otopi, postoji i jednostavnije rješenje koje će ovaj proces skratiti.  Naime, obožavatelji savjeta i trikova za čišćenje dijele jednostavan trik za odmrzavanje zamrzivača u 10 minuta i ne može biti jednostavnije, piše The Sun.

Najnoviji savjet usmjeren je na brzo i jednostavno odmrzavanje zamrzivača. Prema Whirlpoolu, najlakši način za odmrzavanje zamrzivača je jednostavno pustiti da se led otopi sam od sebe. Nakon što isključite uređaj, ostavite vrata otvorena i pričekajte da se led sam otopi.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, to često može potrajati dosta dugo, zbog čega je odmrzavanje pomalo mučno. Ali ako želite da se zamrzivač odmrzne u samo deset minuta, evo trika za vas. Objavljujući na Facebook stranici Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks, jedan korisnik, Wayne Witney, upitao je ljubitelje čišćenja: "Koji je najsigurniji način za odmrzavanje zamrzivača?"

Pratitelji su priskočili u pomoć i podijelili svoj brzi i jednostavni savjet za odmrzavanje. Bilo je predloženo mnoštvo različitih tehnika, ali najpopularniji odgovori sugerirali su korištenje sušila za kosu. Jedna korisnica je napisala: "Isključite, sušilo za kosu, zdjele i ručnici." Druga je komentirala: "Stavila sam lonce i ručnike unutra. Koristila sam sušilo za kosu na vrućoj postavci nekoliko minuta, a zatim na hladnoj."

Jaja, vino, kava... Iznenađujuće, ali ovih 5 namirnica smijete čuvati u zamrzivaču!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije