Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Nije mogao otvoriti sef pa ga je prodao na eBayu, i to sa 176.600 kn koje je unutra ostavio!

Slavko Midzor/PIXSELL
08.06.2022.
u 11:30

Prije nego ga je oglasio na internetu ga je, kaže, protresao, i kako nije osjetio da je nešto unutra, zaključio je da je prazan, poslikao ga i objavio oglas.

Budući da je zaboravio kombinaciju za otvaranje, Amerikanac James Labrecque iz Kalifornije odlučio je preko eBaya prodati svoj sef nekom tko će ga i bez toga znati otvoriti. Brzo je našao kupca, no nije očekivao da će mu se čovjek opet javiti da mu kaže da je nešto ostavio u sefu; čak 20.000 funti (176,600 kn).

Kad je to saznao James je shrvan od kupca tražio da mu vrati bar dio novca, ali ga je on s rečenicom "tko nađe, njegovo!", odbio.

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima

1/12

 - Pogriješio sam, sve se svodi na to, i to me skupo koštalo... - rekao je prvi vlasnik sefa za Express

Prije nego ga je oglasio na internetu ga je, kaže, protresao, i kako nije osjetio da je nešto unutra, zaključio je da je prazan, poslikao ga i objavio oglas na eBayu.

- Rekao sam prijatelju da sam nekidan trebao osvojiti nagradu za najvećeg idiota na svijetu jer sam dao sef pun love - ispričao je; a jedino što je sretni kupac dao njemu bila je pozitivna eBay recenzija.

- Mislim da bih ti vratila četvrtinu - napisala je jedna žena. "A možda sam previše velikodušna."

- Ups. Jadan... - komentirao je netko drugi, no bilo je i onih koji su stali na stranu kupca.

- Žao mi je njega naravno ali on je taj koji je prvo trebao provjeriti. Da sam ja to napravio sigurno bih neko vrijeme bio jako depresivan - komentirao je jedan korisnik.

- U online kupnji je ono što vidite, ono što dobijete; nema povrata robe ili novca - zaključio je drugi.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije