Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično izgledaju

Nevjerojatna transformacija: Sin ju je nazvao debelom pa su ona i suprug skupa izgubili 105 kilograma!

Instagram
02.08.2022.
u 09:30

Kao dio promjene načina života, par je odlučio odustati od grickanja krumpira za doručak i pizze za večeru i umjesto toga jesti obroke koji se sastoje od proteinskih shakeova, ribe te voća i povrća.

Mama i tata koji su nakon što ih je najmlađi sin nazvao debelima pronašli motivaciju da promijene način života ukupno su u samo godini dana izgubili nevjerojatnih 105 kilograma.

Nerissa Stewart (38) i njezin suprug Chris (38) postali su viralni nakon što su na internetu podijelili detalje o svom mršavljenju i tome kako ih je komentar jednog od njihovo petero djece inspirirao da poboljšaju svoje zdravlje i počnu živjeti aktivnijim životom.

Oboje su, kažu, dugi niz godina bili aktivni, ali su se nakon vjenčanja 2014. jako udebljali, a Chrisu su propisani i lijekovi za visoki krvni tlak.

Ovo je deset najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak:

1/10

Naime kad je bila najteža Nerissa je imala 80, a njen suprug 102 kilograma. A za mamu petero djece, prekretnica se dogodila kad je njen najmlađi sin Kingston prokomentirao njen izgled i težinu.

"Moj najmlađi mi je jednog dana rekao 'mama ti si debela', a to je bilo nakon što smo već isprobali mnoge dijete, kao i teretanu. Željeli smo smršavjeti i biti zdravi i aktivni za svoju obitelj. Chris je počeo provoditi istraživanja za barijatrijsku operaciju koja pomaže napraviti promjene u probavnom sustavu, što dovodi do gubitka težine. Uskoro je imao dogovorene konzultacije s kirurgom i otišla sam ga podržati”, objasnila je za Mirror.

U srpnju 2019. Nerissa i Chris odlučili su krenuti s operacijom koja im je promijenila život i oboje su otišli pod nož u razmaku od samo tjedan dana. Par je zatim počeo viđati rezultate u roku od četiri mjeseca, a u roku od godinu dana izgubili su skoro 75 kilograma zajedno. Nerrisa je tada težila 50 kilograma, a njezin suprug 65.

Kao dio promjene načina života, par je odlučio odustati od grickanja krumpira za doručak i pizze za večeru i umjesto toga jesti obroke koji se sastoje od proteinskih shakeova, ribe te voća i povrća. I transformacija je paru dala novi život jer Nerissa čak kaže da su sada bliži nego ikad.

"Kao par smo se zbližili i volimo putovati, kao i uživati ​​u aktivnostima koje nismo mogli raditi prije mršavljenja, kao što su zip line i cliff diving. Super smo aktivni s djecom, a također izazivamo jedni druge kroz vježbe i razne izazove hodanja ili fitnessa. Sada trčimo, plivamo i igramo košarku s djecom”, otkrila je.

Nerissa i Chris su 2021. godine dobili svoje peto dijete, Harrisona, i tvrdili su da je njihov gubitak težine pomogao u povećanju plodnosti. I iako je Nerissa dobila 17 kilograma tijekom trudnoće, izgubila je višak kilograma samo tri tjedna nakon poroda i sada se usredotočuje na kondiciju i toniranje, kao i na davanje savjeta onima koji žele voditi zdraviji način života.

“Svatko može uvesti način života jedući manje porcije s naglaskom na proteine, kao i piti puno vode i barem trideset minuta kretanja dnevno. Ljudi nas uvijek pitaju žalimo li, a jedino nam je žao što nismo ranije otišli na operaciju”, zaključila je Nerissa.

Znate li što trebate napraviti ako vas ubode osa? Nekoliko stvari nikako ne biste smjeli!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije