Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SU JOJ DRAGE

Neobičan suvenir: Tetovira se u svakoj državi koju posjeti, a dizajn joj izaberu potpuni stranci

Instagram/@torierobot
24.08.2022.
u 15:30

Prestala je brojati koliko tetovaža ima i cilj joj je skupiti jednu baš iz svakog mjesta kojeg posjeti

Jedna žena podijelila je svoj jedinstveni način na koji skuplja uspomene sa svih mjesta koja je posjetila - tetovirajući se u svakoj novoj državi. Victoria Rose iz Pennslyvanije, provela je mjesece putujući svijetom i dodajući nasumične tetovaže 'u hodu'. Dizajn tetovaže uvijek prepusti tattoo majstorima na izbor, ali sa svakom je, kako kaže, uvijek bila zadovoljna, piše Mirror.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

- Uvijek volim one novije, jer su nove, no naravno dogodi se da mi neke možda i nisu tako lijepe, ali su svejedno dio putovanja i tog iskustva, tako da nije da mrzim ijednu od svojih tetovaža - objasnila je avanturistica. 

Zasigurno ima impresivnu kolekciju jer ima tetovaže iz cijelog SAD-a, Irske, Engleske, Kolumbije, Perua, Meksika, Južne Koreje, Njemačke i Egipta. Svoje tetovaže često pokazuje u nizu videa na Tik Toku, gdje obožavatelji rado gledaju njezine najnovije dodatke. 

@torierobot korea does tattooing on a whole other level 🤯 tattoo by “YM Tattoos” in seoul 🖤🖤 #koreatattoo #tattooinkorea #gettingatattoo #cyberpunk #traveltattoos #seoultattoo ♬ original sound - Zack max

Najnoviji video je tetovaža iz Južne Koreje, a tetovirala je šarenog zmaja na svoju lijevu nogu, odnosno na potkoljenicu. Priznala je da je tetoviranje bilo bolno i da je morala stiskati jastuk kako bi izdržala bol. No, rekla je i da je to također i jedna od njezinih najdražih tetovaža jer je jako lijepa. Od dražih tetovaža ističe i tetovažu crvene zmije uz Perua, zelenu tetovažu macaklina iz Kolumbije i sićušnog majmuna na ruci iz Mexico Cityja. Otkrila je i da su joj najbolnije tetovaže one na prstima, te one s finijim detaljima. No, što se tiče broja tetovaža, na to ne zna dati odgovor. 

- Odavno sam prestala brojati koliko tetovaža imam, sada ih samo skupljam i cilj mi je imati jednu baš iz svake države koju posjetim jer smatram da je to najbolji suvenir koji mogu imati iz mjesta kojeg posjetim - zaključila je. 

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put... Zgodan je baš onako kako sam ga zamišljala' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dars
Dars
16:19 24.08.2022.

Freak.. ali to je danas u medijima pozitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije