Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Nemoguće im je ugoditi: Ovo su najizbirljiviji znakovi Zodijaka

shutterstock
04.08.2023.
u 06:00

Bilo da je u pitanju hrana, ljubav, posao ili prijateljstvo, ovi horoskopski znakovi imaju visoke zahtjeve i najizbirljiviji su znakovi Zodijaka.

Svi znamo kako je biti u prisutnosti nekoga tko je pretjerano izbirljiv. Ne samo da takve osobe ne žure u svom odabiru, već dok se oni premišljaju vrijeme kao da stoji... Izbirljivost nekada čini te ljude učinkovitima; jer znaju točno što ne žele, ali kako ne znaju što točno žele može ih i znatno usporiti. Evo koji su znakovi najizbirljiviji:

Djevica: Često se spominju kao neurotične, no Djevice su vrijedni radnici i perfekcionisti tako da nije iznenađenje što obično nisu zadovoljne učinjenim, no puno su češće nezadovoljne onim što drugi naprave. 

Jarac: Biti briljantan nije uvijek lako, pogotovo kada si okružen manje sposobnima…a tako Jarac razmišlja o životu. Također, Jarac je vrlo vrijedan i obično je perfekcionist poput Djevice, te je izrazito kritičan, posebno kada su u pitanju drugi ljudi.

Vaga: Iznenađuje vas što je Vaga na ovom popisu? Pa, Vage kada su u pitanju drugi ljudi imaju izuzetno visoke standarde i pomno prate kako izgledaju ili s kime se druže i hoće li se u budućnosti ponašati drugačije. Iako to same možda neće priznati, puno i previše vremena provode razmišljajući o hipotetskim situacijama i zaslužuju li drugi mjesto u njihovom uskom VIP krugu ljudi.

Škorpion: Možda ne toliko oko drugih stvari, ali Škorpioni su jako izbirljivi kada je u pitanju odabir partnera i teško im je zaljubiti se. Oni naime žele odanog partnera koji će ih voljeti cijeli život i kojemu će uvijek biti na prvom mjestu. Upravo zbog svojih visokih standarda, jako često brzo prekidaju veze ili se ni ne trude s drugom osobom uspostaviti dublji odnos, jer unaprijed znaju da ne može zadovoljiti njihove visoke standarde, piše NY Post.

Ovo su najodgovorniji horoskopski znakovi, je li Vaš među njima?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije