Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bebe blizanke

Mama ispričala: "Uopće ne razlikujem svoju djecu, lakiram im nokte da znam tko je tko!"

Shutterstock
01.04.2022.
u 10:30

Majka se požalila u videu na Tik Toku kako često ne može razlikovati svoje bebe blizanke, pa mora koristiti lak za nokte kako bi ih mogla raspoznati

Dok neki roditelji svoje blizance lako razlikuju, drugi se s tim muče, a jedna se takva majka požalila u Tik Tok video gdje kaže da; iako nisu jednojajčane; često ne može razlikovati svoje bebe blizanke, pa ih razlikuje uz pomoć laka na noktima...

U videu koji je skupio više od milijun pregleda Lacei Ramirez Amodei podijelila je s pratiteljima kako je svojim bebama Cataleyi i Dianthi.odlučila nalakirati noktiće na nogama pa je u videu je pokazala mali trag crnog laka na nožnom prstiću jedne od beba, piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Mislila sam da dvojajčani blizanci ne izgledaju potpuno isto ali bila sam u krivu. Dali smo im izraditi narukvice s imenima, a do tada se oslanjamo na lak za nokte - rekla je majka blizanki.

Pokazala je i kakve su narukvice su naručili za malene blizanke, a u komentarima su se javili mnogi kojima je taj problem poznat.

- Ja sam blizanac i mama me je znala dvaput nahraniti jer me nije razlikovala od brata!- napisao je jedan pratitelj.

- Kod svojih sam blizanki koristila gumice za kosu. Jedna je imala rozu, a druga ljubičastu - komentirala je jedna mama, a druga je dodala: "Neko su vrijeme nosili narukvice iz bolnice, dok nisam primijetila da jedan ima madež na ruci!"

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije