Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Ne gase se: Ovi horoskopski znakovi mogu neprestano pričati!

Shutterstock
02.09.2023.
u 06:00

Bez obzira na to jesu li dobro upućeni u određenu temu ili samo imaju gomilu vlastitih stavova za iznijeti, ovi brbljavci vjerojatno mogu zahvaliti zvijezdama za svoj stil komunikacije

Većina nas ima onog jednog brbljavog prijatelja koji može satima pričati o gotovo svemu. Bez obzira na to jesu li dobro upućeni u određenu temu ili samo imaju gomilu raznih stavova, 'brbljavci' vjerojatno mogu zahvaliti zvijezdama za svoj stil komunikacije. Ako se pitate je li vaš znak među njima, evo tri horoskopska znaka koji su najpričljivija, piše Bustle.

Ovan

Ovnovi su poznati po impulzivnosti i drskom tonu. Njihova prgava narav pomiješana s njihovim entuzijazmom vatrenog znaka, je ono što ih uvlači u žestoke rasprave. Odvažni ovnovi ne boje se postavljati pitanja niti se ubaciti u bilo kakvu raspravu. Pod vladavinom Marsa, njihova strast će ih nadvladati i znat ćete njihovo mišljenje o bilo kojoj temi koja ih zanima. Njihova strast je opipljiva i mora se vidjeti i čuti, inače neće biti zadovoljeni dok to ne bude. To ih čini hrabrim i otvorenim govornicima.

VEZANI ČLANCI:

Blizanci

Postoji razlog zašto su Blizanci poznati kao brbljavi, a to je zahvaljujući njihovom planetarnom vladaru, Merkuru, poznatom i kao planetom komunikacije. Kada brbljavi zračni znakovi ne motaju po glavi apstraktne ideje, oni detaljno razrađuju svaki korak svog razmišljanja sa svakim tko ih želi slušati. Blizanci vide svijet kroz riječi, pa ih izražavaju s lakoćom i, najčešće, gracioznošću. Oni su ljudi koji su uvijek spremni za razgovor o bilo kojoj temi i svakom će razgovoru imati nešto pametno za dodati. 

Lav

Lavovi su živahni koliko i brbljivi, pogotovo kad imaju publiku. Uvijek oživljavaju svaku zabavu ili vode raspravu na poslu, budući da se ovi pričljivi znakovi vole uključiti u svaki razgovor. Primijećeni su kada uđu u prostoriju, a njihovi glasovi im pomažu da zadrže pozornost u prostoriji, što ih čini vrlo brbljivim i prijateljski nastrojenim prema svima koje sretnu. Oni su nositelji svjetla, razgovora i pažnje prema svima koje sretnu ili s kime dođu u kontakt.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije