Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nazdravimo za sve navijače. Uključujući i muškarce.

Heineken
16.05.2022.
u 09:45

Mnogi muškarci se i dan danas iznenade kada vide ženu koja voli popiti pivo ili uživa u nogometnoj utakmici

Postoje li dvije stvari koje nas bolje povezuju kao ljude, koje nas okupljaju, kojima se veselimo na kraju napornog radnog dana ili danima prije prvog zvižduka s nogometnog terena? Pred nama je sada nogometni spektakl koji slavi europsku nogometnu vještinu, ali se pomno prati diljem svijeta. Riječ je naravno o UEFA Champions League natjecanju. A gdje je vrhunski nogomet, tu je i Heineken, slavni pivski brend koji cijelom nogometnom svijetu želi prenijeti poruku o nogometu i pivu. I ljudima.

Heineken je sponzor svih navijača, bez obzira na boju kože, podrijetlo ili spol. A žene u svijetu navijanja glavna su tema ovogodišnje kampanje. Jeste li znali da žene čine 40% nogometnih navijača? Pa ipak, kada u internetsku tražilicu ukucate ”football fans”, teško ćete pronaći sliku navijačice.

Heineken svojom novom kampanjom slavi upravo taj dio navijačke populacije - žene koje s jednakom strašću prate svoje omiljene klubove i reprezentacije. Zamislite oglas s naslovom ”Nazdravimo za sve navijače. Uključujući i muškarce.” Zvuči neobično? Upravo je to jedan od naslova Heinekenove nove, inovativne kampanje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije