Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila se

Nasmijala mnoge: ‘Ugradila sam zube i sada više ne mogu ići u klubove!’

Tik Tok
22.02.2024.
u 15:30

Brojni korisnici šalili su se na njezin račun u komentarima, ali i sama Krys vidjela je šalu u cijeloj situaciji

Njemica po imenu Krys postala je viralna jer je podijelila video na kojem pokazuje svoje zubne implantate u noćnom klubu. Naime, ona nije imala pojma da će oni svijetliti pod crnim svjetlom. Otkako je objavljen prije tri dana, njezin video ima više od 7 milijuna pregleda, piše NY Post. 

"To je nešto na što bi vas stomatolog trebao upozoriti, posebno ako volite ići u klubove", rekla je Krys. Lekciju je naučila na teži način - smješkajući se u klubu. 

@beyonceibnidas

Im leaving this club forever

♬ original sound - Krys Tha Sis

"POV imaš zubne implantate i pod crnim si svjetlom", glasi tekst na vrhu njezinog videa na kojem pokazuje svoje dizajnerske zube. Budući da su neki njezini zubi implantati, a drugi nisu, njezini pravi zubi izgledaju tamnoljubičasti na crnom svjetlu, dok implantati jako svijetle.

"Zauvijek odlazim iz ovog kluba", šaljivo je napisala svoj video. Komentatori ispod njezinog videa izrazili su joj podršku nakon njezinog šaljivog otkrića. “Zubni implantati su skupi, nosite ih s ponosom” napisala je jedna osoba u znak ohrabrenja. "Nasmiješio bih se ljudima samo da im bude neugodno", našalio se drugi. "Ovo je urnebesno. I meni bi bilo neugodno", nasmijao se treći. 

Odlučila je 'trenirati kosu' pa ju nije prala 20 dana: 'Nisam bila spremna na posljedice'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije