Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima je bilo smiješno

Naručila traperice preko interneta, a ono što je dobila ju je šokiralo: ‘Unutra je bio luk!’

Instagram
16.11.2022.
u 16:30

Traperice je naručila na stranici za prodaju rabljene odjeće, no prodavačica je tvrdila da ne zna kako je luk dospio unutra

Jedna žena je preko web stranice gdje ljudi prodaju svoje prethodno nošenu odjeću, naručila par traperica koje su joj se jako svidjele. No, ostala je šokirala kada je paket došao na njezinu adresu, a u njemu nije našla ono čemu se nadala. Naime, umjesto traperica, pronašla je vrećicu punu luka, a situacija je zbunila i prodavačicu koja je inzistirala da je poslala ispravan artikl, piše Mirror.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Kontaktirajući prodavačicu traperica, žena koja ih je kupila zaprijetila je da će se žaliti web stranici na kojoj se kupnja odvila, jer bi oni mogli poduzeti korake ako je neovisni prodavač namjerno poslao pogrešne artikle. No, prodavačica ju je uvjerila da nema pojma kako je luk dospio u unutrašnjost paketa.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Ne znam što se dogodilo, je li vrećica otvorena?", upitala je prodavačica zbunjenu ženu, na što joj je ona odgovorila sa slikom luka na mjestu gdje su trebale biti traperice.

Razmjena njihovih poruka podijeljena je na Instagramu, gdje je uskoro postala viralna s nekoliko desetaka tisuća 'lajkova'. Korisnici koji su vidjeli objavu nisu mogli odoljeti, a da ne komentiraju, no većini je ova situacija bila iznimno zabavna.

- Poštar je vjerojatno uzeo traperice i zamijenio ih za luk - napisala je jedna korisnica.

"Žao mi je, ali ovo je tako smiješno", komentirala je druga korisnica, a treća se našalila: "Besplatan luk u ovo doba? Uopće se ne trebaš žaliti."

Postala je baka s 33 godine: ‘Plakala sam kad mi je kćer s 14 rekla da je trudna, ali sada volim kupovati za bebu’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije