Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNI PROMAŠAJ

Naručila je štikle preko interneta, ali ono što je došlo zgrozilo je mnoge: 'Bile su nošene i prekrivene nečijom kosom!'

Tik Tok
02.06.2022.
u 16:30

Iako ih je platila dosta jeftino, nije očekivala da će doći u tako lošem stanju

Ono što naručimo na internetu može doći baš onako kako je prikazano na slici i pristajati nam savršeno, ali može biti i prava katastrofa. Jedna žena uvjerila se u to kada je kupila cipele u jednoj internet trgovini koje su došle u groznom stanju, piše The Sun. Abi je na Tik Toku podijelila videu u kojemu se požalila kako je naručila slatke crne štikle koje su bile polomljene i prekrivene tuđom kosom. 

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

- Ne razumijem kako su mi mogli to poslati i kako je ovo uopće prošlo kontrolu kvalitete - rekla je u videu. 

Osim što su potpetice bile dosta istrošene, remenčići koji su bili naprijed na cipeli bili su strgani. Kao da to nije bilo dovoljno, po cipelama su se protezale guste smeđe dlake, nalik na nečiju kosu. Dodala je da ih je platila dosta jeftino, ali da bez obzira na to nije očekivala da će joj poslati cipele koje su apsolutno nenosive. 

 

@violations.ss Literally thick brown hairs all over too🤢🤢 what scum even returned these in that state 🤮🤮vile #faultyclothes #depopdrama #disgusting #dirty #hairs #shein #sheiniswank @SHEIN UK @SHEIN ♬ Follow Frankiebelikeee - iwantyoogfdawg💀

Njezin video pogledan je oko sto tisuća puta, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi, te su joj poručili da se obavezno treba žaliti. 

- Ovo je odvratno, kako ih nije sram! - napisala je jedna korisnica.

- Ne mogu vjerovati da su ti to poslali, nadam se da će dati puni povrat - dodala je druga. 

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije