Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Naručila je kombinezon preko interneta, a ono što je došlo nasmijalo ju je do suza: 'Netko se sigurno šali sa mnom!'

Tik Tok
28.11.2022.
u 12:30

Justine Byrne naručila je pleteni kombinezon koji joj se činio savršenim za hladnije, zimske dane

Svi znamo da naručivanje odjeće putem interneta može završiti loše, pogotovo kada nismo posve sigurni hoće li odjevni predmet koji smo naručili izgledati onako kako izgleda na fotografijama. No, jedna žena ostala je bez riječi nakon što je dobila kombinezon koji je naručila na web stranici jednog poznatog modnog brenda, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Justine Byrne naručila je pleteni kombinezon koji joj se činio savršenim za hladnije, zimske dane. Umjesto da je dobila barem slično onome što je naručila, oni su joj poslali kostim majmuna zajedno s repom. 

- Ne mogu vjerovati da su mi ovo poslali. Ako se itko danas trebao nasmijati ili oraspoložiti, nema na čemu jer mene je ovo baš pošteno nasmijalo - rekla je Justine.

U viralnom Tik Toku može se vidjeti kako Justine uzbuđeno otvara svoj paket, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije izgledala potpuno zbunjeno. "Netko se sigurno šali sa mnom. Što je ovo?" Zatim je isprobala majmunsko odijelo, pa čak i navukla masku preko lica. 

 

@justinebyrne I actually have no words for this🤣🤣🤣🤣🤣😭 #StumbleToVictory #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound - Justine Byrne

 

Korisnici koji su pogledali video smatrali su da je ova zabuna urnebesna.

- Ne mogu se prestati smijati - napisala je jedna korisnica.

- Presmiješno, nadam se da ćeš ga zadržati - dodala je druga.

Pravilo od pet sekundi za hranu: Istina ili mit? 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije