Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nenamjerni štetočina"

Napravio štetu pa ostavio poruku i novac: 'Sve se odigralo u sekundi, oprostite na počinjenoj šteti'

Facebook
11.02.2020.
u 15:13

Objava je u kratkom roku prikupila mnoštvo "lajkova", a autor poruke samog je sebe nazvao "nenamjernim štetočinom"

U Facebook grupi "Prometne zgode i nezgode" osvanula je fotografija koja vraća vjeru u ljude. Naime, objavljena je fotografija s porukom ostavljenom na automobilu, pokraj koje se nalazi i novčanica od 200 kuna, a razlog je nenamjerno počinjena šteta. "Nenamjerni štetočina", kako je autor poruke sam sebe nazvao, u poruci je napisao: 

"Poštovani,vjetar mi je otrgnuo vrata iz ruke i pokosio Vaš bočni žmigavac. Sve se odigralo u sekundi, nije bilo namjerno. Oprostite na počinjenoj šteti, nadam se da će ovo pokriti nabavku novog. Lijep pozdrav, nenamjerni štetočina."

Fotografija je u kratkom roku prikupila mnoštvo lajkova, a i administratori Facebook grupe popratili su je opisom "Svaka čast!"

Pogledajte kako se Zagrepčani snalaze u prometnim pravilima: 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Mentat
Mentat
17:07 11.02.2020.

Napišeš, uslikaš, objaviš i glumiš da je istina.... Od kad su društvene mreže postale "izvor informacija", od tad je i novinarstvo postalo izvor laži.

Avatar Volimsvoje
Volimsvoje
18:43 11.02.2020.

Meni je tako "pošteni" uništavač na parkingu upro u prednji lijevi blatobran na BMW-u i napravio mi 3,5 tisuća štete i niti zahvalio mi nije, kamoli da bi ostavio novce ili kontakt pa da to ljudski riješimo! Hvala mu!

GO
goldi
20:27 11.02.2020.

A nastavak ovog VICA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije