Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljske tajne

'Napravila sam DNK test iz šale i slučajno otkrila maminu odvratnu prošlost'

Shuttershock
15.11.2023.
u 10:30

Žena se obratila društvenim mrežama tražeći savjet nakon što je otkrila 35-godišnju tajnu svoje mame kada je kod kuće napravila DNK test - ali sada ne zna što bi s tom informacijom.

Žena je nesvjesno otkrila 35-godišnju tajnu svoje mame dok je radila DNK test iz šale. Objasnila je kako je naručila DNK test kod kuće 2019. godine - samo da bi otkrila 'upitnik' iznad imena svog biološkog oca kada je čitala rezultate. Zbunjena, pitala je svoju mamu o tome - i rečeno joj je da je to jednostavno zato što je njegov profil 'blokiran' na web stranicama ove vrste. Sretna s ovim odgovorom, nastavila je sa svojim životom potpuno zaboravivši na DNK test sve dok nedavno nije očistila svoju e-poštu, prenosi Mirror.

Na Redditu je napisala: 'Saznala sam da moj 63-godišnji tata nije moj biološki otac. Još 2018. moja je obitelj dobila 23andMe DNK setove za Božić. Dobila sam rezultate 2019., ali ništa ludo nije otkriveno. Odmah su me spojili s mamom, ali za tatu je bio veliki upitnik. Mislila sam da je čudno što se moj tata nije javio, ali kad sam ispitivala svoje roditelje o tome, moja mama je rekla da je to zato što je moj tata imao blokiran profil. Nisam znala kako sve ovo funkcionira i činilo se legitimnim. Mama kontrolira i svoje i tatine račune jer moj tata nije tehnički potkovan'.

VEZANI ČLANCI:

Ali, kada je nedavno čistila svoju e-poštu, primijetila je nepročitanu poruku od 23AndMe. Znatiželjna, otvorila ju je i otkrila da je druga rođakinja čekala da se poveže s njom. Dodala je: 'Ulogirala sam se i vidjela 20 novih obavijesti o podudaranjima DNK i porukama koje sežu do 2021. Kliknula sam na to i razvrstala sva podudaranja po snazi ​​veze i saznala sam da imam polubrata'.

'Javio mi se godinu dana prije. Iskreno, prvo sam pomislila da je tatin kretenski sin. Cijeli život moja je majka ubijala u glavu meni i mojoj braći i sestrama da je moj tata varalica i možda ima izvanbračnu djecu. Pa iako je to bio šok. Moj polubrat, John, i ja smo počeli razgovarati', dodaje.

'John mi je otkrio da je odrastao sa svojim biološkim ocem. Zbunjena, počela sam dublje kopati po svojim DNK podudarnostima. Pronašla sam mnogo obitelji koje sam dijelila s Johnom, ali nijedna mi nije bila poznata. Moji su roditelji putovali mjesec dana, a onda imali smo hrpu rođendana pa nisam imala priliku nasamo razgovarati s majkom sve do nedavno', nastavlja.

GALERIJA: Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Zatim je objasnila kako se njezina mama udala za čovjeka kojeg smatra njenim ocem 1983. godine, ali ne zna previše o njihovoj vezi iz tog vremena. Rekla je: 'Moja majka je priznala da je prevarila mog tatu, ali da je istinski vjerovala da od tih afera nije proizašlo ništa. Rekla je da moj tata nije imao pojma da ga je ona ikada prevarila'.

'Pitala sam je o biološkom ocu, a ona je odgovorila da je kroz posao upoznala puno ljudi i da nije ništa ozbiljno, samo osoba kod koje je odlazila po mušku pažnju. Pitala sam je li moja starija sestra (37) biološka kći moga oca, ali je odgovorila da sada nije sigurna i da nije sigurna čak ni imamo li istog biološkog oca', piše.

'Potpuno sam slomljena i rastrgana. Volim svog tatu i znam da će mu ovo slomiti srce. Mama me pitala što želim da učini, želim li izaći u javnost, ali me upozorila da će ova vijest slomiti mnoga srca. Mrzim što mi je to nametnula. Rekla sam joj da i ona treba razmisliti o svemu ovome i da je njezin izbor kada i kako će moj tata i mlađa braća i sestre saznati. Također sam joj rekla da ću i dalje upoznavati svoju polubraću i sestre'.

VEZANI ČLANCI: 

Tražeći savjet, pitala je korisnike Reddita: 'Moj tata zaslužuje znati, ali ja se bojim da ću razoriti svoju obitelj. Znam da sam rekla mami da odluči, ali osjećam se kao kreten što nisam odmah rekla tati. Što da napravim?'. Kao odgovor, jedan korisnik je napisao: 'Reci svom ocu, ali reci mu da si mu još uvijek kći i da ga gledaš kao tatu čak i ako to nije krv. Tvoja majka je velika manipulatorica ne samo zbog varanja, nego i zato što je pokušala uvjeriti tebe i tvoju braću i sestre da ti je otac bio nevjeran'.

Drugi korisnik je dodao: 'Tvoja majka manipulira tobom. Ako je bila toliko zabrinuta zbog slamanja srca, trebala je razmisliti o tome prije nego što je prevarila više puta i, kako zvuči, s više partnera'. Treći korisnik je rekao: 'Trebali biste reći svom ocu i svojoj braći i sestrama. Vaš otac ima pravo znati nosi li bilo koje od djece koju je odgojio zaista njegov DNK. Vaš brat ili sestra ima pravo znati tko je od njihovih roditelja bio varalica i također provjeriti da im partneri nisu bliski rođaci'.

Svekrva zahtijevala DNK test za unuku: Slučajno je razotkrila vlastitu ljubavnu aferu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije