Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Nakon razvoda izgleda skroz drugačije: 'Sada sam privlačna drugima'

Melissa Pool
28.11.2022.
u 11:25

Nakon raspada braka odlučila se za drugačiji stil odjeće, frizure i šminke kojima se oduvijek divila, ali se nikada nije usudila isprobati.

Marissa Pool (29) rekla je da je mislila da se izgubila kada je postala uvjerena da mora izgledati na određeni način kako bi bila dobra žena i majka. Otkako se razvela, ljudi misle da se transformirala iz "Karen" u seksi "Megan Fox".

Nakon zajedničke odluke da se raziđu, Marissa se razvela od supruga i odlučila je biti vjernija sebi kada su krenuli svatko svojim putem. Nakon raspada braka odlučila se za drugačiji stil odjeće, frizure i šminke kojima se oduvijek divila, ali se nikada nije usudila isprobati.

Zamijenila je svoju kratku plavu kosu za duge, tamne pramenove i odbacila otrcanu odjeću za crne odjevne kombinacije. Mama dvoje djece je tada počela s tetoviranjem i sada ima devet tetovaža. Također sada ima probušen septum, gornju usnu, nosnicu, jezik i pupak, a transformacija ju je nevjerojatno pomladila.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Foto: Melissa Pool

“Moje mentalno zdravlje bilo je na najnižem nivou. Umotala sam se u ulogu koja se od mene očekivala kao supruga i majka, i nije mi bilo prioritet kako izgledam ili bilo koji aspekt mog života. Bivšeg sam upoznala kada sam imala samo 17 godina. Kad ostariš, promijeniš se u drugu osobu, a tvoje vrijednosti i uvjerenja se promijene. Izgubila sam se na neko vrijeme kao i mnoge žene. Sada se osjećam kao da mogu biti ono što jesam, puno sam sretnija i samopouzdanija”, ispričala je za Daily Star.

Marissa i njezin bivši suprug službeno su se rastali u siječnju 2022. nakon vjenčanja u ožujku 2016. Imaju dvoje djece od dvije i šest godina, no ona je rekla da oboje osjećaju da je vrijeme da krenu svatko svojim putem.

Rekla je da su dvije vrlo različite osobe i znala je da njezina djeca "zaslužuju bolje". Znali su da će živjeti sretnije odvojeno, pa su se dogovorili da se rastanu. Marissa je tada započela svoju transformaciju, a rekla je da se "promijenila iznutra prema van".

Foto: Melissa Pool

“Napokon mogu biti svoja. Odlučila sam da ako se mogu osjećati dobro izvana, mogu se osjećati dobro i iznutra, jer mogu biti stvarna i iskrena s ljudima, a ne skrivati ​​se iz straha. To je definitivno bio proces, nije se dogodilo preko noći. Prvo sam promijenila garderobu jer sam od svoje 12. godine oduvijek voljela alternativnu glazbenu scenu. Jednostavno sam mislila da se ne mogu tako odijevati nakon što sam postala supruga i majka”, otkrila je.

Marissa je sretnija nego ikad, a drugim mamama savjetuje da svaki dan odvoje barem deset minuta za sebe kako bi učinile nešto zbog čega se osjećaju dobro.

Znanstvenici došli do novih saznanja kada je najučinkovitije vježbati ako želite zdravije srce!

Komentara 1

BE
Berlioz
12:01 28.11.2022.

Da se više potrudila oko izgleda za vrijeme braka, još bi uvijek bila udana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije