Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponuda odgovara potražnji?

Nakon Guccija i Prade i Fendi izbacio luksuzne dodatke za pse: Poput ogrlice za 860 eura

Fendi
25.04.2023.
u 16:30

Fendi nosiljka za ljubimce ukrašena je legendarnim logotipom kuće i prodaje se po cijeni od 2.850 dolara i dolazi u smeđoj i crnoj boji, a najjeftiniji predmet u liniji je futrola za držanje vrećica za pseći izmet, sa skromnom cijenom od 350 dolara

Svi su sigurno barem jednom u životu vidjeli nekog fensi psića koji šeće uz svoju dotjeranu gazdaricu i izgleda kao da je suviše preotmjen za običnu pseću ogrlicu; i kao da bi mu se od nečeg jeftinog vrat vjerojatno osuo; a ako jednog takvog i sami imate kod kuće, veseliti će vas što je luksuzna modna kuća Fendi s ponudom krenula stopama Guccija Prade - i u kolekciju uvrstila dodatke za pse poput dijamantne ogrlice...

Fendi ogrlica za ljubimce bojom nalikuje srebru, a na sebi ima privjesak s potpisom poznatog brenda i metalnu kopču izrađenu od paladija, te 13 bijelih kristalića. Proizvedena je u Italiji, a ako ju odlučite kupiti za svog ljubimcu, trebati ćete izdvojiti 950 dolara, što je inače isto toliko u Fendi trgovinama košta i slična ženska metalna choker ogrlica O’Lock Choker. Ovo inače nije prvi Fendi modni dodatak za pse, a renomirana modna kuća vlasnicima koji žele ljubimce u trendu za njih nudi čitavu luksuznu liniju accessoriesa.

Tako je npr. Fendi nosiljka za ljubimce ukrašena legendarnim logotipom brenda i prodaje se po cijeni od 2.850 dolara, dok je najjeftiniji predmet u liniji futrola za držanje vrećica za pseći izmet, sa 'skromnom' cijenom od 350 dolara. Tu su još i krevetići u raznim veličinama i razne varijante povodaca ili vodilica za pse, a ako vam je psić zimogrozan možete ga ugrijati u trendi Fendi kaputiću vrijednom 490 dolara.

Za lijene pse koji se najviše vole izležavati kod kuće Fendi je osmislio krevete od najlona ukrašene njihovim poznatim uzorkom, a oni koštaju između 1350 i 1750 dolara, ovisno o veličini.

Inače, luksuzne je dodatke za pse ove godine prva izbacila Prada debitirajući s kišnom kabanicom od 795 dolara, ogrlicom od 1020 dolara i kožnom torbom za ljubimca za 3300 dolara.

Bogatu ponudu ima i Gucci koji je već lani izdao svoju kolekciju za ljubimce s krevetićem inspiriranim Francuskom od čak 7.500 dolara, futrolom za vrećice od 460 dolara i kompletom zdjelica za putovanje ukrašenim slavnim GG logotipom "GG po cijeni od 4.250 USD.

Valerie (44) je otvorila hospicij za pse: Brine se o 80 starih i bolesnih pasa koji su ostali sami!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije