Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vidi problem u tome

'Najomraženija žena u Velikoj Britaniji': Obitelji želi božićnu večeru naplatiti 173 eura!

Instagram/@officialcarlabellucci
29.11.2023.
u 12:19

Tvrdi da ne želi ostati bez novaca, a toliko se potrudila za svečani obrok

Carla Bellucci, koja kaže da sve radi "zbog profita" želi svojoj obitelji naplatiti božićnu večeru po 173 eura. Već je poznata mnogima od ranije kada je priznala da se pretvarala da ima depresiju kako bi dobila operaciju nosa, a sada kaže da vjeruje da ne bi trebala ostati "bez ikakvog novca" zbog vremena i truda uloženog u svečani obrok, piše Mirror

Kaže da će otprilike 15 ljudi doći u njezinu kuću za vrlo važnu obiteljsku prigodu. Za večeru će dobiti puretinu, a bit će ograničeni na jednu čašu šampanjca. "Možda možete pronaći nešto jeftinije, ali moja će večera biti puno otmjenija od toga. Ne bi bila jeftinija ni da ste otišli u restoran ili hotel za božićni obrok, pa zašto ja ne bih dobila novac?", objasnila je svoju odluku.

Carla je dodala da će uključiti i televiziju u pozadini kako bi mogli gledati što god žele. Ali vrata će se zatvoriti u 22 sata, a tvrdi da će izbaciti i ostatak obitelji nakon nekoliko društvenih igara.

Carla je 2019. priznala da je glumila depresiju kako bi dobila operaciju nosa na NHS-u, zbog čega je opisana kao "najomraženija žena u Velikoj Britaniji". Podijelila je svoju priču na ITV-u This Morning, rekavši: "Reći ću istinu. Lagala sam, ali radim. Rođena sam ovdje, osjećam se kao da zapravo nisam učinila ništa loše." Tada je dobila veliki broj uvreda zbog svog priznanja. 

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije