Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporuke korisnica

Na Ženskom RecenzirRAJ-u povela se rasprava o najboljoj hidratantnoj kremi za lice: 'Odlična, a jeftina!'

Shutterstock
04.07.2023.
u 13:30

Kvalitetna hidratantna krema u sebi bi trebala sadržavati aktivne sastojke te imati luksuznu teksturu

Osnova svake kozmetičke torbice, pa čak i onih kojima beauty rutina nije visoko na listi prioriteta, jest dobra hidratantna krema. Prisustvo ogromnog broja brendova na tržištu osiguralo je širok cjenovni rang i opcije za svačiji džep, no teško je pronaći onu koja je stvarno dobra za vas i koja vam zaista odgovara. 

Svaka žena zna da će kvalitetna krema koži lica osigurati hidrataciju te sve ključne sastojke, a ujedno će je zaštititi od agresora iz okoliša tijekom dana te pomoći stanicama kože da se regeneriraju tijekom noći. Upravo zato u Facebook grupi Ženski RecenziRaj, povela se rasprava o toj temi, nakon što je jedna korisnica pitala koja je hidratantna krema najbolja, s tim da nije masna i da se lijepo upija. 

VEZANI ČLANCI:

Odgovori korisnica grupe bili su podosta različiti, no nekoliko njih se složilo za kreme La Roche-Posay. "Pharmagal Hidratantna krema, odlična, a jeftina", napisala je jedna korisnica, a druga je za tu istu kremu dodala da je odlična, a i poprilično cjenovno pristupačna. "Nivea za mješovitu kozu. Ili od skupih Dior. Razlika jest u kvaliteti al ne prevelika", kazala je treća korisnica. "Moja preporuka su dvije kreme: Sonya deep moisturizing I Aloa moisturizing cream! Za njegu i nanošenje prije šminke! Nisu masne i brzo upiju. Ja sam zadovoljna!", četvrta korisnica je preporučila.

No, neke su korisnice pisale drugačije savjete. "Ako vam nedostaje vlage, svakako preporučujem da u njegu uvrstite kakav serum u svrhu hidratacije kože. Niti jedna krema ne može to odraditi. Serumi, svakako ne isključuju kreme u dnevnoj njezi. Nadopunjuju bogato ono sto nedostaje", glasio je komentar jedne korisnice. Još neke od preporuka korisnica bile su kreme Biobaza, qua hidratantna krema Farmasi, Afroditine kreme, Mixa, CeraVe i Olival. 

Frizerka kaže da većina ljudi ne pere kosu pravilno: 'Treba šamponirati samo tjeme, a ne vlasi'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije