Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozitivne recenzije

Na Ženskom RecenzirRAJ-u povela se rasprava o najboljim dezodoransima: 'Ova krema je spas!'

Shutterstock
19.06.2023.
u 13:30

Kad se na jedno mjesto stave svi "uvjeti" koje dezodorans treba ispuniti, ispada da potraga za onim savršenim nije nimalo jednostavna

Za dezodoransom posežemo svakodnevno, a kako raste temperatura u zraku, tako se sve više priča i o onom idealnom. Kvalitetan dezodorans spriječit će neugodne mirise, neće iziritirati kožu niti stvoriti osjećaj nelagode i peckanja, a poželjno je i da se brzo upija, kao i da na odjeći ne ostavlja žute ili bijele tragove. No, takav može biti zaista teško pronaći.

Upravo zato se u Facebook grupi Ženski RecenziRAJ povela rasprava o tome koji su dezodoransi najbolji i koji "zaista djeluju".  Tako je jedna od korisnica napisala da joj niti jedan nije bio dobar, te da je bila spremna dati novaca koliko god treba samo da pronađe onaj koji će joj odgovarati. Ona je sama preporučila Ben&Anna deo kremu, te je ispričala da ju koristi nekoliko dana i da zaista drži. 

VEZANI ČLANCI: 

Neke od korisnica složile su se s njezinom preporukom. "Znači, uvijek bih ga morala imati u torbici...ovako se našpricam samo ujutro i to je to." Druga je napisala: "Ja stavljam samo ujutro i dovoljno je. Preporučujem.", a treća je korisnica dodala: "Ja imam njihov u sticku ,miris kokosa i dobar je." Kako su opisale korisnice, navodno ga je moguće nanijeti čak nekoliko puta u danu. 

No, neke korisnice pisale su svoje druge osobne preporuke. "Ja koristim original Borotalco, ujutro i navečer poslije tuširanja našpricam i mirna sam cijeli dan, a super miris", tvrdila je jedna i neke korisnice su se složile s njom, a druga je komentirala: "Vichy crveni, staviš ujutro poslije tuširanja i mirna si cijeli dan."

Frizerka kaže da većina ljudi ne pere kosu pravilno: 'Treba šamponirati samo tjeme, a ne vlasi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije