Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporuke korisnica

Na Ženskom RecenzirRAJ-u povela se rasprava o losionima za samotamnjenje: 'Ovaj se jedini ravnomjerno rasporedi..'

Shutterstock
18.07.2023.
u 13:30

Jedna korisnica upitala je za preporuku jer je vrlo blijede puti i teško joj je dobiti boju, a ne može biti previše izložena Suncu

Ljeto je već debelo ovdje, vrijeme je godišnjih, sunčanih dana je sve više, a s time dolazi i otkrivanje blijede kože pod ljetnom garderobom. Losioni i kreme za samotamnjenje tu su od velike pomoći jer većina ljudi zbog radnog vremena ili količine obaveza nema vremena satima ležati na suncu za tamnjenje kože. Uz kreme i losione za samotamnjenje možete imati predivno osunčanu kožu bilo kada u godini. No, važno je odabrati one prave proizvode koji su zaista vrijedni novaca i kvalitetni. 

Upravo zato se u Facebook grupi Ženski RecenziRAJ povela rasprava o tome koji su losioni za samotamnjenje najbolji i koji stvarno pomažu dobiti onaj lijepi, brončani ten. Tako je jedna korisnica upitala za preporuku jer je vrlo blijede puti i teško joj je dobiti boju, a ne može biti previše izložena Suncu.

VEZANI ČLANCI:

Tako je nekoliko korisnica preporučilo La Piel, te su tvrdile da su njime zaista prezadovoljne. " Jedini se ravnomjerno rasporedi, čudo od rukavice, bez mrlja i crta i jedini ravnomjerno skida", glasio je komentar jedne korisnice. "Probala sam gooomilu losiona i meni je sjajan Dove DermaSpa Summer Revived losion u nijansi medium/dark. Daje tako predivnu boju koja je jednaka, lako se razmazuje i ravnomjerno se skida, nećete imati one mrlje kako se bude skidao. Savršen je ako ste jako svijetle kože, a imate topli podton kože, lijepo se stapa i nije narančast. Izgleda prirodno": pisalo je u komentaru druge korisnice.

"Meni je dobar iz DM-a, sun dance. Navečer nakon tuširanja se namažem i već se ujutro primijeti “boja”. Tako dvije večeri i tamnija sam od boje sira koju imam", preporučila je treća korisnica. Neki od preporuka bili su i losioni Evelin accelerator, Rossen, Afrodita i BioBaza marmelada, kao i Nivein losion. 

No, neke korisnice imale su drugačije savjete. "Ja sam prošle godine sama pravila ulje za sunčanje i to je bio prvi put da nisam izgorjela, a boju sam dobila. 1 dcl ulja od lješnjaka i jednu mrkvu naribala kad se mrkva osušila dodala ulju i nakon 30 dana procijedila", savjetovala je jedna korisnica.

Ovo je najčešća pogreška koju mnogi rade nakon tuširanja, prema mišljenju dermatologa!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije