Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Ženskom RecenziRAJ-u povela se rasprava o uklanjanju dlačica na prirodan način: 'Ovo je najbolja opcija'

Shutterstock
27.06.2023.
u 14:30

Nekad i prirodne metode uklanjanja dlačica mogu biti jednako učinkovite, a i bolje opcije za, primjerice, tinejdžerke koje tek počinju s depilacijom

Uklanjanje dlačica uvijek je popularna tema među ženama, a pogotovo kada nastupi ljeto i visoke temperature. Postoje razne popularne i manje popularne metode uklanjanja dlačica s kojima se žene koriste. Primjerice vosak, brijanje, lasersko uklanjanje i druge metode. No, nekad i prirodne metode uklanjanja dlačica mogu isto tako biti učinkovite, a i bolje opcije za, primjerice, tinejdžerke koje tek počinju s depilacijom.

Upravo zato  se u Facebook grupi Ženski RecenziRAJ povela rasprava o tome, nakon što je jedna žena postavila pitanje kako na prirodan način ukloniti dlačice tinejdžerki. Tako je jedna korisnica preporučila šećernu pastu u patroni, a druga se složila s njom, te preporučila da za prvi put ode kod kozmetičarke.Treća korisnica komentirala je kako su njezine kćeri bile na depilaciji voskom, ali da povremeno koriste i šećernu pastu. 

VEZANI ČLANCI:

"Šećerna pasta je najbolja, ne javlja se osip, nema crvenih točkica od čupanja, mjesec dana nema dlaka, prirodno je , sve preporuke", glasio je komentar jedne korisnice. "Samo nikako britvica ili krema.Može šećerna pasta ili perlice,ili vosak"; pisalo je u drugom.

Velika većina korisnica složila se s time da je šećerna pasta najbolja opcija, no neke su imale i druge prijedloge. "Meni se najbolje pokazala Lidera (prah koji se izmuti u pastu)", tvrdila je jedna korisnica ,a druga se složila da je on odličan izbor za tinejdžerke. Neki od prijedloga bile su i obične kreme za depilaciju, ali i kamen, odnosno kristalni odstranjivač dlačica. 

Ovo je najčešća pogreška koju mnogi rade nakon tuširanja, prema mišljenju dermatologa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije